2/5 anonim válasza:
Még jó!:) Én sem akartam menni, de nem bántam meg, sőt:) Ne hagyd ki.
3/5 anonim válasza:
Én nem voltam az enyémen, mert piszok drága volt, de nem maradtam le semmiről. Nekem nem az a vágyálmom, hogy részegen fetrengjek, meg undorító feladatokat hajtsak végre, meg mindenki dugni akarjon velem. Barátkozni lehet utána, bulik vannak később is.
4/5 A kérdező kommentje:
rohadtul félek, hogy ki leszek közösítve mert nem vagyok bevállalós meg piálós...
2014. jan. 4. 11:55
5/5 anonim válasza:
Azért nem kell általánosítani, én egy jó hírű egyetemre járok és azért figyeltek arra, hogy ezt a jó hírt ne rontsák el alpáriaskodással.
Nálunk konkrétan 2 feladat volt, amiben "itattak", de volt egy lány, akinek valamilyen májproblémája volt és nem ihatott, és békén hagyták őt.
Az, hogy meg mindenki meg akar dugni... hát istenem, ez bárhol előfordul, nem hagyod magad és kész. Szerintem érdemes elmenni, nagyjából azt látom, hogy mindenki azokkal lóg, akikkel a gólyatáborban összebarátkozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!