Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szerintetek mennyire érdemes...

Szerintetek mennyire érdemes elmenni fősulis gólyatáborba?

Figyelt kérdés
Akinek már van tapasztalata, írjon lécci! Csak azért mennék el, h megismerjek embereket, de a buli része nemigen vonzz.
2010. aug. 12. 13:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem menny el! Én utálom a táborokat, és ezért nem is mentem el a gólyatáborba, de mikor az első napon láttam hogy rajtam kívül mindenki mindenkit ismer, az elég szar volt!
2010. aug. 12. 13:31
 2/4 anonim ***** válasza:
Érdemes, mert majd magán a fősulin már nehezebb lesz barátkoznod. Azt a 3-4 napot kibírod.
2010. aug. 12. 14:32
 3/4 anonim válasza:

Szerintem érdemes.

Én sem vagyok az a nagy bulizós fajta, de a gólyatáborban nem csak bulik vannak.

A felsőbbévesek elmondják hogy mit hogyan érdemes csinálni az első félévben, meg hogy magában hogy működik a suli. Az ismerkedés szempontjából meg a legjobb hely, legalább szeptemberben nem úgy kezded az évet hogy nem ismersz senkit. Nekem egy életreszóló élmény volt annak idején.

2010. aug. 12. 14:32
 4/4 anonim ***** válasza:
0%

Én sem vagyok nagy bulis, se annyira nyílt, de ezen változtatni fogok, mert akarok és kell is.

Egyrészt szép éveket akarok, másrészt a munkám során fontos lesz a kommunikáció, vagyis befelé forduló emberként nem tudnám megállni a helyem. A másik meg az, hogy nem akarok semmiből sem kimaradni, elvégre fontos kapcsolatokat is kialakíthatsz, amik a későbbiekben -pl. munka- nagyon jól jöhet...

2010. aug. 12. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!