Érdemes elmenni gólyatáborba?
Figyelt kérdés
Sokat veszítek ha esetleg nem tudok elmenni ?2011. júl. 21. 19:38
1/8 anonim válasza:
Ha elmész, előnnyel indulsz, mivel valamennyire már ismered a többieket.
2/8 anonim válasza:
Én nem voltam, mert akkoriban még nem voltam nagyon társasági, iszogatós ember, meg őszintén szólva féltem a sok szivatós feladattól, ez volt az elsődleges szempont, amiért nem mentem, de nem is volt nagy hátrányom belőle, könnyen ment az ismerkedés az első napokban a suliban.
4/8 skarma válasza:
Ott tényleg egész nap isznak éjszaka meg kamatyolnak?
Elég durva rémhíreket hallottam a gólyatáborokról...
5/8 anonim válasza:
Ivás, meg szívatós vicces feladatok, ez a lényeg. Szexről én konkrétan nem hallottam, de biztos van az is, csak nem verik nagy dobra:D
6/8 A kérdező kommentje:
Jól hangzik... :D
2011. júl. 21. 20:39
7/8 anonim válasza:
Én nem voltam, de így is mindenkivel jóban vagyok és egy csomó barátot szereztem az egyetemen. Akik meg voltak, azok sokan megbánták, h elmentek.
8/8 anonim válasza:
Jah, isznak meg dugnak. Én egyszer már voltam, idén nem megyek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!