Érdemes lenne így gólyatáborba mennem?
Annó én is kicsit félve mentem le a gólyatáborba, de nem bántam meg.
MINDENKÉPPEN menj el, ha tudsz!
(Azóta 2 táborban szervező is voltam és jövőre megyek ismét egyrészt, mint szervező, másrészt mint MSc gólya.)
Az egyetemen sem lesz túl sok ismerős arc, mindenképpen hasznos elkezdeni kapcsolatokat kiépíteni a többiekkel. Éveken át valószínűleg a környezeteben lesznek és sokszor szorulhatsz a segítségükre.
Menj el!!
Én utálom a piát, bulit, az éjjelezést, a későn fekvést, de szerintem el fogok menni, pont azért, mert amúgy is irtó nehéz beilleszkednem, főleg, ha ezt kihagyom...
Ha van lehetőséged rá mindenképpen menj el! Hidd el a legtöbben hasonló érzésekkel küszködnek mint te, aztán egy feledhetetlen élmény lesz mindenkinek! :) Semmi sem kötelező ott, ha nem akarsz valamit megcsinálni, nem csinálod és ennyi. Senki nem fog csúnyán nézni rád ezért!
A felsőbbéveseknek nem az a célja, hogy szét legyetek csicskáztatva és kellemetlenül érezzétek magatokat (mint ahogy az a közhitben él), hanem hogy összekovácsoljon titeket egy csapattá. Azért vannak ott, hogy oldják a feszültséget és a kezdeti idegességet, aztán néhány feles és hidd el el is felejtetted, hogy megfordult a fejedben, hogy nem akartál elmenni. :) Olyanokkal is jót társalogsz majd, akikkel alapjáraton szóba sem állnál!
Én utolsó napokban a tábor előtt lelkibeteg voltam, hogy nem is akarok én odamenni, de már ki volt fizetve, így meg csak elmentem. Életem legjobb döntése volt! Ott szövődtek leginkább az első barátságok és még mindig az ott megismert csapattal szoktunk lógni/bulizni általában. Ők képezik a baráti társaságomat. Persze nem mindenki, de hatalmas előny és kevesebb stressz, ha első nap már úgy mész be az egyetemre, hogy ismerősök fogadnak vigyorogva és rögtön kezdődik a sztorizgatás. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!