Szerintetek érdemes-e elmennem középiskolában gólyatáborba?
Én voltam annak idején.
Nem bántam meg, pedig én se vagyok nagy partyface és semmi ilyesmi.
A szívatások nem úgy mennek hogy minél jobban leszégyenítsenek vagy ilyesmi, minden a poén kedvéért és annak keretében (vagyis nálunk úgy volt)
Ezenkívül megismerheted az új osztálytársakat meg egyéb arcokat, megéri:)
Nyugodtan menj el, hidd el megéri majd.
Én éppen eben az évben végzek a középsuliban, de még mindig szívesen gondolok vissza a mi gólyaavatónkra.
Ne úgy fogd fel a dolgot, hogy sötét parasztok fognak szívatni, hanem úgy, hogy elhülyülsz egyet az új osztálytársaiddal. Ha meg egy olyan feladatot kapnál ami mondjuk ciki, vagy enyhén perverz, akkor se aggódj, mert ezeket egy pár hét, max pár hónap már a kutya sem fogja felhozni.
Nálunk pl pár fiúnak barbizni kellett, vagy nutellás mogyorót enni egy pelenkából. Akkor és ott tényleg egy "kicsit" ciki volt ilyen feladatokat csinálni, de később csak nevet rajta az ember és örül neki, hogy nem hagyta ki.
A következő évben mikor rajtunk volt a sor, hogy felavassuk a gólyákat elmentünk egy isten háta mögötti táborba, ahol voltak különböző programok: foci, twister, közös bográcsozás. A gólyaavatás után meg az avatók és a gólyák közösen buliztak egyet. Mondanom sem kell, hogy másnap, a reggelinél milyen fejek voltak, hát még akkor, mikor kiderült, hogy még hegyet is mászunk aznap. Osztályfőnököm is nagyon örült neki, mivel előző estét az egyik árokban töltötte. xD
Röviden: Szerintem ki ne hagyd, hiszen ekkor rengeteg új barátot tudsz szerezni, jó élményekkel gazdagodsz és ki tudja lehet, hogy a végére még te leszel a legnagyobb partiarc a suliban.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!