Kötelező az 1. osztályosoknak 4 óráig iskolában maradni?
Az én fiam szeptembertől lesz elsős,de én a munkám miatt nem szeretném,ha 4-ig maradna,mert akkor nem tudnék vele foglalkozni,sőt nem is látnám.
Ugyanis éjszaka dolgozom én is és a férjem is.
Sulitol fugg, ahol delutanra tettek tanorakat, arrol nem mehet el, ha nem tettek, akkor sokan irtak egy kervenyt az igazgatonak es ennyi...
Az iskolaban erdeklodj.
Nálunk mindenki írhat kérvényt,kivéve az első osztályosok szülei nem,nekik kötelező részt venni a délutáni tanításon.
De van olyan,hogy kötelező.
Már biztos,hogy 4-ig kellene maradnia,azért tettem fel a kérdést,hogy kötelező-e,mert szerintem semmi sem kötelező.
Amúgy délután semmilyen foglalkozás nincs,csak a lecke megírása,amit otthon is meg tud oldani.
Kell az idő, hogy kimoshassák a gyerekek agyát...
Másra nem jó ez az egész.
Sajnálom a gyerekeket, mert ők szívják meg ezt a legjobban.
És valahonnan lehet-e igazolást kérni,amit az iskolának el kell fogadnia.
Képesek vagyunk bármire,hogy a kisfiam ne maradjon 4-ig az iskolában.
De,ha nem akkor egyszerűen érte megyünk és hazavisszük.
Elvileg tudtommal azt fogadják csak el, ha különórára jár, és azért kell korábban elmennie.
De a helyetekben az iskolában érdeklődnék.
Ez nem igy megy, a kotelezo tanitasi idoben ott kell lennie, hianyzast te csak korlatozottan igazolhatsz,azt meg nem hiszik el, hogy minden nap orvoshoz viszed, de onnan is igazolast kernek. Velemenyem nekem is van errol, de egyszeruen ez a szabaly. Ha sok az igazolatlan hianyzasa, akkor eljarast inditanak ellenetek, csaladit megvonnak...
Vagy beszelj az igazgatoval, hogy van-e lehetoseg, hogy elhozzatok, vagy kibirjatok az egy evet, vagy kerestek masik sulit, ahol lazabbak. De jelenleg a torveny a suli oldalan van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!