Sorkatonaság lesz 2014 január 1 től a sulikban?
Igaz.
Csak sajna sokszor ha hallgatsz,azt hiszik,hogy egyetértesz:)
Mondom én a többség olyan buta mint a föld.
Menjél te bohóckodni az állam pénzén.
A melegek is sokfélék,vannak férfiasabb alkatúak,vannak olyanok akik inkább már a transzszexuálishoz közelítenek.
De mi ezzel a baj?Azt sem tudod,hogy mi ez,mert nem tanították meg neked sehol.
A katonaság feladata amúgy sem az,hogy átneveljenek embereket,mert nem is lehet,de nem is ez a célja.
Elvileg az a cél,hogy képzett emberek legyenek,nem a mennyiség a lényeg,hanem a minőség.
Amúgy meg erőszakkal nem lehet ránevelni senki semmiféle életmódra.
Egy statisztikában olvastam,hogy minden 5.férfi ,és minden 10.nő végez rendszeres testedzést.
Én sok meleget ismerek,és sokan járnak konditerembe.
De nem kell mindenkinek katona jelleműnek lenni,szerintem egy szint felett nem is egészséges az a jellem.
Hiába hozzák be az emelt óraszámú tesit,semmi értelme,nem fog megváltozni az emberek szemlélete,mert a szüleik sem sportolnak semmit.Anyu,apa hazamegy a melóból,és ül a tv előtt,sört iszik,meg hamburgert eszik,mert a melóhelyen is kikészítik őket,napi 12 óra,túlhajszolás,stb.
A magyar emberre totál jellemző ez,hajtsuk mi magunkat legyen hosszú hétvége,robotoljuk szét az agyunkat,aztán meg 3 nap fekszünk a fotelban.Ezért van ennyi egészségtelen ember,mert nem ismerik a pihenést.
Ahhoz,hogy bármi is változzon ahhoz a szemléleten kellene változtatni.
Érdekes módon ezeket is olyanok osztották meg,akik amúgy elvannak hízva,főleg lányok.Látni is a statisztikán.
A lényeg,hogy csini ruci meglegyen,szolárium,az nem baj,hogy 40 évesen,majd 50nek fog kinézni,a lényeg,hogy a 20as éveiben barna volt....
Buták az emberek és kész....
És az örök magyar dolog,hogy azzal foglalkozunk,hogy kin milyen ruha meg kiegészítők vannak.
Engem spec baromira nem izgat.
Nekem nincs sem tetoválásom,sem piercingem,sem hasonló extra dolgom,de nem zavar,ha másnak van,leszarom,az ő dolga.
Az emberek jellemét kellene nézni.
Sok ilyen taplót látok,köpködnek az úton,meg dohányoznak,felvett "én vagyok a bika"mozgáskultúra,agya meg semmi,számomra ez sokkal taszítóbb.
Amúgy szerencsére kamu a hír,mint írtam,aki kitalálta annak annyi esze lehetett volna,hogy legalább egy reálisabb dátumot ír ki.Január 1?Persze 1 hónap alatt totál fellet készülni egy ilyen dologra.Ebből is látszik,hogy milyen buta volt az illető,aki ezt kitalálta.Kb vmi 16 éves jobbikos troll lehetett.Vmi mélymagyar,agyatlan:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!