Sorkatonaság lesz 2014 január 1 től a sulikban?
Amúgy ezek a kamuhírek terjesztése nem számít bűncselekménynek?
Aki ilyeneket kitalál küldjék el közmunkára.
Utolsó előtti!Mi az,hogy az emosokat kell bevinni!
Te miért akarsz kínozni vki,mert nem egy kigyúrt,utcán köpködő,szőrös,igénytelen férfiállat??????
Pont a magadfajták terrorizálják az olyanokat,akik nem érdemlik meg.
Amúgy,a hír,kamu,olvasd el.
Amúgy meg nem kell mindenkinek katonának lennie,ha valaki hőst akar játszani,akkor menjen hivatásosnak.
Képzeld én pl rendszeresen sportolok,férfias vagyok,de nem várom el mindenkitől,hogy ilyen legyen,mert az emberek nem egyformák!!!!!És káros,és kórós bárkit is fenyíteni,átnevelni olyanná amilyen nem.
Mondom,az ilyen problémás,bajkeverő,pofátlan tahókat kell nevelő intézetbe vinni,de sajna ezek nem változnak meg,ha ütöd őket akkor sem,mert ilyen a jellemük.
Aki egy szar alak,az egész életében az marad.
Bocs,ne haragudj,de nagyon demotivál mikor olvasom,hogy milyen emberekkel élek egy országban.
Komolyan,mindenhol bármi a téma,azt olvasom,hogy az emberek többsége annak örülne,ha másnak szar lenne,meg ahol tudnak keresztbe tesznek,olyankor is mikor semmi haszna nincs az illetőnek belőle.
Kíváncsi lennék,hogy ez csak nálunk van e így,vagy ilyen lenne az emberi jellem?
Nekem nagyon rossz érzés.
A legrosszabb mikor a butaság és az agresszió párosul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!