Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Sorkatonaság lesz 2014 január...

Sorkatonaság lesz 2014 január 1 től a sulikban?

Figyelt kérdés
2013. nov. 28. 18:28
1 2 3 4
 11/39 anonim válasza:
100%

A Hírszabadság weboldal fiktív híreket kreál az

olvasók számára szórakoztatás céljából, így az

itt olvasható történetek csak az agy

szüleményei, nincsen valóságalapjuk. Aki a

weboldalunkon olvasgat, tartalmat oszt meg,

automatikusan elfogadja, hogy ez az oldal

szórakoztatás céljából jött létre, nem pedig

rémhír terjesztésként.

Kellemes olvasást!"

2013. nov. 28. 20:18
 12/39 anonim válasza:
52%

Na az ku*vaélet hogy én be nem állnék, ha akarják, ha nem.

Amúgy ha valaki nem alkalmas rá az alkata miatt (gyenge pl.) akkor az felmentő ok, hogy ne hívják be?

2013. nov. 28. 20:18
 13/39 anonim válasza:
100%
Blikk, netbulvar... jópofa... amúgy meg eddig az volt a terv, hogy békeidőben nincs szolgálat, csak megelőző védelmi időszakban és hadiállapot esetén.
2013. nov. 28. 20:19
 14/39 anonim válasza:
Egyéb iránt a netbulvár újra közölte a blikk 2011-es cikkét akkor volt ugye szó erről a megelőző védelmi időszakról.
2013. nov. 28. 20:23
 15/39 anonim ***** válasza:
100%

"Tessék két linket is találtam... Nem tudom te mit írtál be a google-ba... Na de mind1. Tudom ezek is csak bulvár lapok, de ha már a blikkben is megemlítik, akkor valami alapja biztos van. Nézz jobban utána!"

Hát, a blikkes link az 2011-es, azóta se lett semmi. A netbulvár meg szó szerint másolta (képpel együtt) ugyanazt a cikket 10 napja. Szóval ennyit a valóságalapról. Legközelebb ne csak Googlezz, láss is.

2013. nov. 28. 20:25
 16/39 boxid00 válasza:

Szerintem ez hülyeség csak valaki kitalálta

Meg mondom öszínttén én 2014 februárjában vonulok szerződéses katonának

Na szóval ha vissza hoznák akkor nekem nem kellett volna alkalmasságira de ha mégis akkor biztos szóltak volna ha vissza hozzák de nekemm erről nem mondtak semmit sőt még az egyik felvételiztetőm mondta hogy milyen jo lenne de ez nem valosszinű

2013. nov. 28. 20:46
 17/39 anonim válasza:
Nem olvastam el az előzőket. De annyit hozzá fűznék, hogy szerintem az senkinek sem lenne jó.. Ha bele gondoltok ott a nato meg az ensz, nem hiszem, hogy lenne háború. Az meg, hogy egy csapat fiatal szivassa egymást, annál vannak jobb dolgok is. Elég nehez megélni enélkül is. Én szemely szerint nagyon nem örülnék neki, mert a célom érdekében már 10 éve dolgozom, és még sehol sem tartok... Ha behívnának, akkor gyakorlatilag ba. szhatom az egészet, mert én ha csak egy kicsit is abbahagyom a munkát, és arra az ökörködésre fecsérelném azt a drága időm, akkor nem lenne belőlem semmi...
2013. nov. 28. 21:05
 18/39 anonim ***** válasza:

Kamu,most írja a HGV.hu

Itt van,tessék. [link]

2013. nov. 28. 21:58
 19/39 anonim ***** válasza:

A sorkatonaság csak arra jó,hogy az alapból is szorongós embereket terrorban tartsa a sok r.hadék.

Nekem apám volt,hogy mesélte,hogy vki öngyilkos lett miatta,de ez már vagy 30 éve volt,és eltusolták az ügyet.

2013. nov. 28. 22:01
 20/39 anonim ***** válasza:
0%

Azt meg teljesen nem érzem igazságosnak,hogy a nőkre nem vonatkozik semmi.Ha háború van,menjenek a nők is.

A női élet többet ér?Vagy mi?

amúgy nagyon sok kis,idióta beképzelt csaj van,akikre egy nevelőtábor ráférne.

Szerintem akikkel magatartás problémák vannak,azokat nevelőintézetbe kell adni.

2013. nov. 28. 22:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!