Sorkatonaság lesz 2014 január 1 től a sulikban?
A Hírszabadság weboldal fiktív híreket kreál az
olvasók számára szórakoztatás céljából, így az
itt olvasható történetek csak az agy
szüleményei, nincsen valóságalapjuk. Aki a
weboldalunkon olvasgat, tartalmat oszt meg,
automatikusan elfogadja, hogy ez az oldal
szórakoztatás céljából jött létre, nem pedig
rémhír terjesztésként.
Kellemes olvasást!"
Na az ku*vaélet hogy én be nem állnék, ha akarják, ha nem.
Amúgy ha valaki nem alkalmas rá az alkata miatt (gyenge pl.) akkor az felmentő ok, hogy ne hívják be?
"Tessék két linket is találtam... Nem tudom te mit írtál be a google-ba... Na de mind1. Tudom ezek is csak bulvár lapok, de ha már a blikkben is megemlítik, akkor valami alapja biztos van. Nézz jobban utána!"
Hát, a blikkes link az 2011-es, azóta se lett semmi. A netbulvár meg szó szerint másolta (képpel együtt) ugyanazt a cikket 10 napja. Szóval ennyit a valóságalapról. Legközelebb ne csak Googlezz, láss is.
Szerintem ez hülyeség csak valaki kitalálta
Meg mondom öszínttén én 2014 februárjában vonulok szerződéses katonának
Na szóval ha vissza hoznák akkor nekem nem kellett volna alkalmasságira de ha mégis akkor biztos szóltak volna ha vissza hozzák de nekemm erről nem mondtak semmit sőt még az egyik felvételiztetőm mondta hogy milyen jo lenne de ez nem valosszinű
A sorkatonaság csak arra jó,hogy az alapból is szorongós embereket terrorban tartsa a sok r.hadék.
Nekem apám volt,hogy mesélte,hogy vki öngyilkos lett miatta,de ez már vagy 30 éve volt,és eltusolták az ügyet.
Azt meg teljesen nem érzem igazságosnak,hogy a nőkre nem vonatkozik semmi.Ha háború van,menjenek a nők is.
A női élet többet ér?Vagy mi?
amúgy nagyon sok kis,idióta beképzelt csaj van,akikre egy nevelőtábor ráférne.
Szerintem akikkel magatartás problémák vannak,azokat nevelőintézetbe kell adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!