Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Milyen esetekben rúghatnak ki...

Milyen esetekben rúghatnak ki valakit egy óvodából? ( amennyiben az óvoda a munkahely)

Figyelt kérdés
minden lehetőséget kérek írjatok le, ami az eszetekbe jut
2013. okt. 19. 23:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Na de most akkor "beszélgettetek"?
2013. okt. 20. 18:41
 12/13 anonim ***** válasza:

De most már el tudod altatni őket, nem?

Azért mert egyszer volt valami kis(ebb) probléma,

még nem biztos, hogy ki akarnak tenni

Csak ha nagyon sokszor előfordul

2013. okt. 20. 18:43
 13/13 A kérdező kommentje:

hát 2x hívták vissza az ovónőt... amúgy 2 hétig ez volt a téma, hogy mennyire rosszak a gyerekek, és engem szidtak hogy nem tudtam leállítani őket ....

meg egyszer csúnyán nézett rám, hogy nem csinálok semmit, de kimagyaráztam magam végül. Meg magyarázott valami a kocsiban arról, hogy pedagógia érzék akiben nincs meg , annak piszkosul nehéz lesz.

Amúgy nem merném tűzbe tenni a kezem, hogy ismét elaludnának. Sztem ugyanúgy fogják folytatni az egészet.

Meg hát a többiek sem rajonganak értem, mivel eléggé kivülállóként viselkedem.Többek közt azért, hogy ne furkálódjanak és ne beszéljenek ki a hátam mögött mert az nagyon fáj.

ennyi.

én már kezdek lélekben beletörődni ebbe....

2013. okt. 20. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!