Munkahely? óvoda kezdés? Nyári óvoda? Hogy lesz majd ez?
Nem sok esélye van, hogy felvegyék, de erre a választ csak az az ovi tudja megadni a választ, ahová mennétek. Holnap reggel hívd fel őket.
Nyári szünet, igen, család, szülők szabadsága, barátok összefognak, felváltva vigyáznak a gyerekekre.
elméletileg nem mehettek oviba.
úgy van, hogy az idei tanévre tavaly volt a beíratás és március után már nem igazán szokták bevállalni a beszoktatást mert májusban vége a tanévnek, utána ügyelet van majd 6 hét nyáriszünet.
de mindenféleképpen megéri megkérdezni
köszönöm a válaszokat.
komolyan mondom már tiszta gyomoridegem van,pedig még az állás hírdetőjét sem hívtam fel,mert holnap lesz elérhető,de annyira kell a munka és a gyereket is jó helyen szeretném tudni amíg dolgozok. :( tudtam,hogy nehéz lesz ez az időszak,meló hely keresés és óvoda kezdés,de remélem lesz mindenre megoldás :(
Én is most iratom be a fiamat, nálunk azt mondta az óvónő, hogy akit idén tavasszal felvesznek, az csak szeptemberben kezdhet, előbb nem. Mi is május végén kapjuk meg az értesítést, hogy felvették-e a gyereket, ugye benne van a pakliban, hogy lehet fel se veszik. Én is megyek vissza dolgozni, május végén jár le a gyedem, kiveszem a szabikat, ami pont szeptemberig fog kitartani, tehát, mikor be kell majd szoktatni az oviba, ha felveszik, nem is tudom hogy oldom meg, mert dolgozni is kell menni, oviba is kellene menni a gyereket beszoktatni, kész rémálom.
Általában augusztusban van szünet minden oviban, de elképzelhető, hogy tartanak ügyeletet, ezt mindenképp az oviban kérdezd meg, ha felveszik a kisfiad.
Ugye a beszoktatásnál az is gond, hogy az első napokban el kell hozni délben a gyereket, főleg, ha nem akar még ott aludni. Szóval, nekem is szép lesz, én folyamatos műszakban leszek, a párom meg du. 5-ig dolgozik.
annyira nehéz ez.ha megtehetném maradnék itthon a gyerekkel,de nem tehetem meg.
meg az az őszinteség hogy teljesen elbutultam ezalatt a 3 év alatt abban az értelemben hogy másból sem álltam ki csak a gyerekemből.meg a fiam is igényli a gyerek társaságot.
szóval nem lesz ez egy egyszerű dolog semmilyen értelemben sem.szinte úgy érzem hogy hozzá kell majd szoknom a felnőtt társasághoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!