Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szerintetek is szemétség volt...

Szerintetek is szemétség volt a tesitanárom részéről?

Figyelt kérdés
Hy! Szóval most 9. be elvileg minden nap kell tornaóra. Heti 4 tesink van. Aki nem sportol egyesületben annak órák után ott kell maradni heti két órát ahol plusz tesi van. Aki egyesületben sportol annak egyesületi bélyegzővel ellátott igazolást kell vinnie, hogy ott sportol. Vittem is egy hónapig jó volt jártam edzeni, nem is kellet plusz tesire járnom mire egyik nap a kezembe nyomta az igazolásomat, hogy a "testnevelő tanárok (kb 3-4) megszavazta(!!!), hogy ahova én járok konditerem az nem egyesület, és mivel nem versenyzek így érvénytelen az igazolásom, kötelező a plusz tesi, persze tök jó, hogy mellette sportolok". Na ez elég érdekes mert 1, hallot már valaki 14 éves kezdőknek kiírt testépítő versenyt? én nem. 2, ha az iskolában maradok plusz tesin akkor se járok versenyre szóval az is hülyeség. 3, 3-4 tesitanár, hogy döntheti el egy konditeremről, hogy az nem sportegyesület (pedig az). Most ez mekkora szemétség már nem? Ott kell meradnom 8-9 edik órába focizni meg olyan labdajátékokat játszani amihez semmi tehetségem ahelyett, hogy kondizhatnék amit nagyon szeretek. Kb így 6 óra előtt haza se érek. Az érdekes, hogy a haveromnak elfogadják másik suliban az igazolását ugyanattól a teremtől (együtt járunk edzeni, ő se jár versenyezni, egyidősek vagyunk). Nektek mi erről a véleményetek? Előre is köszi! 14f

2013. okt. 12. 20:18
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Persze csak én panaszkodok mi?! Menj el fodrászhoz, kocsmába, kisboltba, vagy bárhova ahol sok ember van, mindenki panaszkodik. De tudod mit mondj egy olyan munkahelyet ahol végig kell ülni 8 órát, közben folyamatosan figyelni az anyagra, közben ide oda rohangálni a termek között. Ja és mennyire király, hogy utána ottmaradhatsz focizni, és este 6-kor tanulni. De rohadtul nem ez a kérdés lényege. Amúgy ha sportolok nem teljesen mindegy, hogy minek van titulálva az a hely ahol sportolok, vegy eljárok-e versenyekre? Miért lenne jobb ha azt hazudnám a tanárnak, hogy már régóta járok xy egyesületbe és versenyzek is?
2013. okt. 13. 20:02
 12/12 anonim válasza:

A mi sulinkban is így lesz idén,csak nekem az a baj, hogy most leszek 8.os és felvételi plusz a suliban van ilyen tételes vizsga 2 is meg lesz alapfokú nyelvvizsgám is és a tanárok nem a felvételivel hanem a tételekkel foglalkoznak. Nem készítenek fel minket... ráadásul elköltözünk egy másik városba ahová innen egy nap kb 4-5 busz megy és fordítva is. Aztán délután nekem választós angolom van (nyelvvizsga előkészítős óra) meg Dök. És nem lesz időm arra hogy én plusz tesire járjak. A mi sulinkban foci, kézilabda, box és íjaszat van. A foci nem érdekel (14L), láttam pár kézimeccset..játszottam is egybe és hát köszönöm elég volt nem akarom összetörni magam meg műtött a térdem és nem tenne jót neki. A box. Na az az amit nem fogok. Az íjászat és még itt jó is mert jár a bnőm is és elrángatott pár edzésre és nem volt rossz. De azt meg nem akarják elfogadni. Szóval ez 9.be nem is annyira rossz, de nekem abból fog állni a nap, hogy felkelek fél 5kor elkészülök 15p a buszmegálló, 20 perc a buszom mivel reggel 6kor indul, aztán menjek el mamámhoz reggelizni mivel fél 7kor nem engednek be a suliba... aztán van x órám menjek ebédelni mamámhoz ( a suliban szar a kaja) aztán vissza a suliba menjek választósa avagy dökre aztán menjek plusz tesire és van busz 5kor meg 7kor aha hogyne és tanulni mikor fogok a felvételire? Meg az órákra? Aludni mikor fogok? Szabadidőm tuti nem lesz. Tudod ki fog plusz tesire járni. Per pillanat fontosabb hogy felvegyenek abba a suliba (oda nem egyszerű bejutni) minthogy én fitt legyek. Arra van a heti 3 tesióra délelőtt. De nem délután.

Szóval igen nekem is van ilyen problémám. Nem tudok vele mit csinálni mivel nincs kedvező sport és időm se.

Te miért nem jársz focira vagy kosárra vagy valamire?

2014. aug. 22. 08:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!