Matek felmentés kellene, de hogyan lehet, hogy lehet?
Figyelt kérdés
Nagyon kellene egy matek felmentés mert így is megbuktam 9.-be, de pótvizsgán átmentem, nagy nehezen, most is járok magán tanárhoz és az iskolába is de ott magyarból, csak azt nem értem minek mert iro. 3-as vagyok ja és ált. isk.-be 3-4 volt a matek átlagom!(most 10.-es vagyok)
A válaszokat előre is köszönöm!
2013. szept. 8. 19:07
1/8 anonim válasza:
A kerületi (körzeti) Nevelési Tanácsadóban kell időpontot kérni, ott vizsgálnak ilyen szempontból.
2/8 Tom Benko válasza:
Azért már milyen kényelmes dolog, ha nem megy, felmentést kérek. Nem inkább több energiát kellene belefektetned?
3/8 A kérdező kommentje:
Kényelmesebb a lenne?! Hiszen nyugtaton élek!!!
2013. szept. 9. 20:42
4/8 Tom Benko válasza:
Igen. Inkább menekülsz a problémától, mintsem megoldod.
5/8 anonim válasza:
Kedves Tom Benko!
Nem tudom, te mennyire lehetsz jó matekból, de én egyáltalán nem értek semmit belőle, stresszelek nap mint nap azért, hogy a következő dolgozatom nehogy egyes legyen, mert megbukok. Mindenből jó tanuló vagyok, de a matek nem megy. Nem tudom, hogy hallottál-e már a matematika fóbiáról, ami egy létező dolog, és leblokkol az agy, ha matematikáról van szó.
6/8 Tom Benko válasza:
Nem, nem hallottam, pedig kellett volna, már a munkaköröm miatt is. Továbbra is csak azt tudom javasolni, amit mindig: gyakorolj, oldj meg példákat százával (szó szerint!), utána kiderül. Ha nem megy, akkor keress segítséget!
7/8 anonim válasza:
Nem lehet, hogy a tanárral van bajod? Nem tartozom azok közé, akik a tanárt (szülőt, rendőrt, stb) szidják saját hülyeségük miatt, de tény, hogy középiskolában egyszer helyettestő tanárt kaptunk matekból. Bejött a fickó (alig volt idősebb nálunk,) zsebredugott kézzel elkezdett magyarázni, és én egyszer csak azon kaptam magam, hogy ÉRTEM, AMIT MOND! Sanos, azonban minden jónak vége szakad egyszer, a mi tanárunk is meggyógyult, és én (több társammal együtt) visszasüppedtemm az értetlenség posványába.
8/8 anonim válasza:
Nem azért, de van egy barátnőm, aki szintén megbukott matekból 10.-be és aztán átment a pótvizsgán, de mégse ment felmenteni magát, pedig hogy fogalma nincs a matekról az tuti. És nem volt 3-as se, számára az a csoda jegy lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!