Most tényleg bent rohadhatok 4ig? . _.
Nos, ugye van ez az új nagyszerű törvény (vagy mi) miszerint minden általános iskolában 4ig lesz tanítás/délutáni elfoglaltság. Úgy hallottam azért mert a szülök ekkor érnek haza a munkából, óóó igen tényleg ennyi erővel engem tartsanak bent este tízig mert apám akkor végez a gyárban, logikus, nem?
A sok házi és tanulnivaló miatt így is alig volt szabadidőm... de mostmár tényleg nem lesz. 2 évig jártam tan. szobára, semmi, ismétlem semmi házit nem lehetett ott megcsinálni a hangzavar miatt... nem hogy még a szóbeli anyagot megtanulni.
De hallottam azt is hogy az igazgató adhat felmentést a szülő kérésére. A kérdésem az volna, hogy ezt akkor is megteheti ha a szülőnek nincs semmi oka hogy kikérje a gyereket (edzés, különóra, stb.)?
Egy kissé ideges 14 éves lány.
De ha a szülő kérésére nem tartják bent a gyereket, akkor meg mi értelme az egész szabályozásnak? (nem vonom kétségbe, csak a logikája hülyeség)
Egyébként teljesen igazad van kérdező. Meg ugye akkor enni kell a gyerekeknek, meg a tanároknak plusz munka meg rezsi...
Amúgy bekamuztok valami ilyesmit, hogy edzés van, aztán el van intézve.
Plusz fizetés a tanároknak? LOL, hol élsz te? :D
Amúgy meg, nyugodjatok meg, hogy a gimnázium meg az egyetem ettől 10x rosszabb lesz, nem kell ezt úgy túlkomplikálni.
"A sok házi és tanulnivaló miatt így is alig volt szabadidőm"
Jajj, hagyjuk már, még a leggyengébb képességű diák is végez 1-1.5 óra alatt a tanulnivalójával. Biztos rossz érzés lehet, de mégis mi miatt kell annyira haza sietned? Ha van valami oka, akkor mehetsz, csak kikérő kell. Ha meg nincs, akkor intézd el, hogy legyen oka: járj el valamiféle edzésre vagy iskolán kívűli rendszeres tevékenységre éppen abban az időpontban, amikor még bent kéne lenned. Én sem sok értelmét látom a 4 óráig való kötelező iskolának, de annak sem, hogy +2 órát nem csinál valaki semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!