Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ha orvos akarok lennimit kell...

Ha orvos akarok lennimit kell tudnom bioszból? Tobbi lent.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

14 éves vagyok és orvos szeretnék lenni.Mivel tudom hogy nehéz a felvételi és nem Magyarországon lakom így kilencedikes vagyok az alapsuliban,de már most szeretném elkezdnei a felkészulést az egetemre és az érretségire bioszból.Mit kell tudnm?Mit tanuljak meg?Az emberi test minden szervének a nevét,izmokat csonbtokat szerveket?Vagy miket?A latin és az orvosi angol már most gyakoroljam vagy nem kell?Segítseteke.

2013. szept. 2. 18:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Konkrétan (emelt) biológia érettségire készült a panem féle Biológia könyv.

Kémia érettségire pedig az Ötösöm lesz kémiából könyveket ajánlom.

Bár még egy kicsit fiatal vagy ezekhez, szerintem még simán várhatsz 1-2 évet, hogy elkezdj felkészülni, mert addig nem nagyon fogsz érteni belőlük sokat.

2013. szept. 16. 21:15
 12/12 anonim ***** válasza:

Kicsit értelmetlen a kérdésed (vagy nagyon)

Bioszból mindent kell tudnod méghozzá emelt szinten.

Ha külföldön végeznéd el az is előnyös lenne, sőt, nagyon jó.

De 14 évesen ne tervezz ennyire előre mert ez egészségtelen =S

Azt tanuld ami érdekel. Nem kell erről 18 évesen döntened, ki fog alakulni hidd el. Biztos hogy nagyon okos vagy és sok sikert kívánok de butaság lenne bármit is mondani ha még azt sem tudod mi érdekel: pszichológia, fogorvosi, vagy mi? Már 14 évesen lekorlátolod magad? Még ne tedd. Arra figyelj hogy mi érdekel, ne pedig a karrieréhség vezéreljen. Biztosan elég kemény szüleid lehetnek ha te máris így gondolkodsz =S

2013. szept. 23. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!