Más is van vagy volt ezzel így?
Figyelt kérdés
Most lettem 9.-es új iskola ugye meg minden de egyáltalán nem tetszik se az iskola se az új osztálytársak meg úgy az egész iskolai élet 4 évet kéne ide járnom de nagyon nincs kedvem tanárok se szimpatikusak.Buszozni is kell egy csomót azon meg soha nincs ülő hely. Mit csináljak szerintetek?2013. szept. 2. 15:53
1/5 anonim válasza:
üdv, sorstárs... én is ugyanebben a helyzetben vagyok, fogalmam sincs, hogy mit csináljak.:( bocsi hogy nem tudtam segíteni..
2/5 anonim válasza:
Buszon általában első napon/héten nincs ülőhely, mivel akkor még mindenkinek egyszerre kell bemenni, de utána már kinek 0. órája lesz, kinek szakmája, szóval ez változni fog. Ha sokat kell buszoznod tanulj közben, olvasgass, stb. Próbálj meg alkalmazkodni, első nap mindenki ideges picit, barátkozz a többiekkel. Ha tényleg nincs más választás, iratkozz át félévkor egy másik iskolába.
3/5 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy máshol nem tudom ezt tanulni amit akarok csak itt :(
2013. szept. 2. 16:23
4/5 anonim válasza:
Új suli, és már az első napon eldöntötted hogy neked nem szimpatikus senki? Egyébkét elég ritka, hogy egy iskolában a tanárok mind szimpatikusak legyenek... Kicsit javíts a hozzáállásodon.
5/5 anonim válasza:
Most elárulok egy nagyon nagy titkot.
Az emberek 90%-a ugyanígy érez minden új iskolában/új munkahelyen. Kitartás, idővel sokkal jobb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!