Igazgatásszervező szak! Mennyire jó az elhelyezkedési lehetőség ezzel a szakkal?
El lehet vele helyezkedni.(én ugyan nem végeztem még, de a 3. évet kezdem szeptembertől ezen a szakon)
Azt nem mondom, hogy ha kisebb településen élsz ott pont lesz üresedés amikor végzel. De mindig van állás a kszk ( [link] ez a végzettséget kérik.
Nyári szakmai gyakorlatra is volt olyan hivatal ami direkt kérte hogy menjen már több ember az egyetemről. Szóval nem annyira rosszak szerintem a kilátások ezzel a diplomával. A fizetés az már más kérdés..de csak emelik már lassan ebben a szférában is.
Én meg a 2. évet kezdem szeptemberben!
De néha elbizonytalanodok, hogy jó döntés volt e.
Érdekel a szak, meg szeretem.
De majdcsak találok munkát :)
Szia!
Én elvégeztem, fél év munkanélküliség után el is helyezkedtem, de most megyek vissza nappali képzésre, engem nagyon kifacsart az elmúlt másfél év.
Ha elfogadsz egy tanácsot, amennyiben megadatik az a csodálatos lehetőség, hogy önkormányzat, vagy központi szerv között választhatsz, mindenképpen a központi szervet (vagy helyi kirendeltségét) válaszd, az önkormányzati szférában nagyon kevés a pénz, és nagyon sok feladat jut egy emberre.
Persze tudom, nem nagyon van esély a válogatásra.
Ha valaki tud ellenpéldát, írjon, mert jól esne, némi kis reményt jelenthetne az ellenkező tapasztalat.
Plusz egy jó tanács: gondolom, semmi újat nem mondok azzal, hogy érdemes a családodnak (ha egyedül nem megy) tapogatózni kicsit, kapcsolatok nélkül sem lehetetlen elhelyezkedni (pl. én), de próbáljatok meg "ismerkedni a lehetőségekkel".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!