Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Tényleg igaz vagy csak riogatá...

Tényleg igaz vagy csak riogatás? Ti hogy voltatok ezzel? Nem kell vele foglalkozni mert mindenkinek csak ezt a sablon dumát nyomják?

Figyelt kérdés
Na az a helyzet, hogy most ballagtam és a tanáraim meg a szüleim azzak piszkálnak, hogy "júj jön a közép iskola és ott majd nagyon sokat kell tanulni meg majd kifognak onnan rugni meg ilyen kemény lesz meg olyan kemény..."-igen szó szerint így mondják.Én tudom, hogy néhány iskolába már dogával kezdik meg minden de én egy laza suliba megyek. Az a neve, hogy Magyar Hajózási Szakközépiskola.Azt hallottam, hogy könnyű meg minden de nem csak ez a suli érdekel hanem, hogy más suli is.Most komolyan úgy van ahogy mondják??
2013. aug. 11. 22:19
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
hülyeség... annyi h a tanároknál be kell vágódni első hónapba és megalapoztad a tanulmányaidat :D De ez a bevágódás ne nyalizás legyen, hanem kemény tanulás. Én első pár hétben tanultam a mtekot meg a németet törit és végig 4-5 voltam belőle
2013. aug. 11. 22:27
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ. És te milyenbe jártál?Gimi,Szakközép,Szakmunkás??
2013. aug. 11. 22:33
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem lesz gáz. Ugyanúgy a sarkatokra fognak lépni, minden a feneketek alá lesz téve, még mindig gyerekként lesztek kezelve. És ott majd azzal fognak riogatni, hogy ,,az egyetemen már nem fogjuk helyettetek intézni a dolgokat" és stb. Nem lesz kemény... Pláne, hogy szakközépbe mész, nem valami kéttannyenlvű sznob gimibe. Nyugi.
2013. aug. 11. 22:33
 4/10 anonim válasza:
a matekot tanuuljad mert én pl 8- ba 5 voltam de 9-be 3 as a s módfelett agyonmagyarázott azonosságok miatt. a legtöbben szerintem a matek miatt buknak ki mert gimiben már egy kicsit bonyolultabb mint egyszerü elsőfoku egyenleteket vagy egyenlőtlenségeket tanulni. pl.: jönnek a szögfüggvények meg a logaritmikus finomságok
2013. aug. 11. 22:34
 5/10 anonim ***** válasza:
Első vagyok, és egy viszonylag erős szakközépbe jártam, szinte minden fontos tárgyból szigorú és az adott szakon legjobb tanár tanított a suliból.
2013. aug. 11. 22:41
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek ment a zöld kéz. A matektól és a fizikátol már most félek mert nagyon gyenge vagyok belőle. Végig 2-es voltam. Mondjuk a tanár nagyon rosszul magyarázott meg szigoru volz stb.. Már csak az a reményem hogy a Matek tanár ilyen kedves mosolygós megértő néni lessz. Vagy nem tudom mit kezdek magammal. :-(
2013. aug. 11. 23:32
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Attól is függ egyébként, hogy milyen szakra mmész a szakközépbe. Ha olyan szakra, melyet te választottál és érdekel, akkor nem lesz nehéz, hisz olyan szakmát tanulsz, amivel később is szeretnél foglalkozni.

A szakközépiskola szinvonalától is függ, nem ismerem a tiedet, de van különbség iskola és iskola közt.

Az meg őrültség, hogy gimnázium így, meg úgy, van jónéhány szakközépiskola, melyek messze felűlmúlnak elég sok gimnáziumot, mind szakmailag, mind pedagógiailag.

Nyílván azért mondogatják neked, (helyesen persze) hogy készülj majd becsületesen.

Végezd tanulmányaid a tőled elvárható legnagyobb mértékben, akkor nem lesz baj...

2013. aug. 12. 17:17
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Esetleg ha valaki ismeri vagy hallott valamit a suliról Magyar Hajózási Szakközép-ről akkor írhatna.
2013. aug. 12. 18:13
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Középiskola utólag már egy viccnek tűnik..

Egyetemen többet tanulsz 1 vizsgára mint egész középiskola alatt, kivéve ha nem vagy túl okos és nem ragad meg benned semmi még ott se.

Középiskolában megélsz abból ha kicsit figyelsz órán..

Érettségivel is riogatnak majd de azon is átmegy mindenki könnyedén. Volt sok elég gyenge képességű osztálytársam akik sz*rtak mindenre még is elvégezték.

2013. aug. 12. 21:29
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Kicsit megnyugodtam de még jöhetnének tapasztalatok,válaszok!
2013. aug. 12. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.