Van aki új suliba megy és tornadresszt kell majd hordania?
Figyelt kérdés
2013. aug. 20. 13:56
1/4 anonim válasza:
Nem unjátok még a tornadressz fetisiszta kérdéseket?
2/4 anonim válasza:
Vegyél rá melegítőnadrágot és kész
Felülre pedig pólót
3/4 anonim válasza:
Nálunk csak általánosban volt a tornadressz kötelező.
De utána simán fölé vett az ember valami pólót
és nem szóltak
4/4 anonim válasza:
én 3 éve mentem gimibe kötelező volt a dressz de csak papíron. Nagy nehezen vettünk is anyummal kb 1 hónap keresés után és kiderült hogy egyáltalán nem kellett.
De attól még hordtam egy ideig alá öltözetnek jó volt hidegbe, de a következő évbe már nem vettem fel, és sokan így jártak. Volt olyan kiscsaj aki azthitte csak ezt lehet hordani tesin és az órára is dresszbe ment le, csak az volt rajta, a tanár is nézett rá nagyszemekkel és elmondta neki hogy csak papíron kötelező, de mellette odavolt írva hogy "tornadressz, vagy fehér póló és fekete nadrág.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!