Melyik lehetőséget választanátok és miért?
Tehát két lehetőség áll előttem. Most vagyok elsőéves egyetemista, de már a jövőt tervezem. Tehát elmehetek MSc képzésre, miután elvégeztem a BSc képzést. Szegeden vagyok gazdaságinformatikus. Vagy letenném az emelt szintű matek érettségit és csinálnék egy nyelvvizsgát, felvételiznék újra a GTK-ra Gazdálkodás és menedzsment szakra. Így elesek az MSc lehetőségétől, mivel a finaszírozott féléveimet túl fogom lépni jelentősen, de lenne két diplomám. Sokkal nem kellene többet tanulnom, mivel a gazdasági tantárgyaim megfeleltethetőek a két kar között.
Szerintetek melyiket érdemesebb választanom, ti hogy döntenétek?
A válaszokat előre is köszönöm:)
én gazd.infót vinném tovább Msc-re...alaposabb lesz ebben a szakmában a tudásod...mivel írod is h.gazd. és men.szak nagyban megfeleltethető a gazd.infónak(ha nem is 100%ig).felesleges mindkettőt elvégezned...
amúgy is szerintem a gazd.infó piacképesebb.bár azt nem tudhatjuk mi lesz akkor,kire végzel..de felesleges 2 alapdiploma,főleg ha ilyen hasonlóak..
szóval az Msc-re szavazok.
amúgy a nyelvvizsga sose árt.azt még leteheted.ha lehet,felsőfokút...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!