Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mindenki csaj a piálásért és...

Mindenki csaj a piálásért és a bulizásért megy egyetemre?

Figyelt kérdés

Vagy van olyan akit ez nem érdekel, tanulni szeretne?

Mindössze csak kíváncsi vagyok. :D

2013. aug. 11. 16:12
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező: Rosszul hiszed. 95% nagyon durván túlzás.
2013. aug. 11. 18:45
 22/26 A kérdező kommentje:
Jó lehet, de akiket ismerek vagy megismertem mind olyanok. Ez csak egy kérdés volt, hogy az itteniek szerint hogy megy ez. Írhattok saját tapasztalatot is. Ti mennyit buliztok/bulitatok az egyetemen? Vagy az ismerőseitek?
2013. aug. 11. 19:09
 23/26 anonim ***** válasza:
62%
Én nehéz szakra járok, de elég sokszor szoktunk menni iszogatni. Ha nem nagy partyt csapunk (olyat havonta 1X szoktunk általában), de azért hetente 2-3-4X elmegyünk meginni jópár sört, leülünk tiszapartra meg ilyesmi, én általában reggel elmegyek órára és este az utolsó busszal hazamegyek. Tanulni napközbe szoktam, órák között, bemegyek a könyvtárba vagy ilyesmi, meg csoporttársammal szoktam menni leggyakrabban iszogatni, akkor mi este beülünk egy kocsmába és pár sör mellett átbeszéljük az anyagot. Vizsgaidőszakban is kb ez, bevezettem h minden vizsga elött elmegyek inni, mert bevált, szal általában úgy nézett ki, h csoporttársamnál aludtam reggel felkeltünk, elmentünk vizsgázni, utána vissza a kocsmába ezt megünnepelni. 4-es 5-ösök lettek most idén vizsgáim
2013. aug. 11. 19:21
 24/26 A kérdező kommentje:
Háháh, kemény vagy ember!! :DD Ennyi inni hallod!
2013. aug. 11. 19:46
 25/26 anonim ***** válasza:
70%
Hozzá lehet szokni:D igazából csak a pénz szab itt korlátokat, mert én 5ezer forintból gazdálkodok egy héten és ebből kell enni meg inni is:D szóval volt, h inkább nem ettem annyit de azért a sör férjen bele:)
2013. aug. 12. 10:21
 26/26 anonim válasza:

Én sosem értettem azokat, akik csak a bulik miatt mennek egyetemre. (Nekem is elég sok ilyen csop.társam van, a vizsgákat vagy nem tudják megcsinálni vagy bukdácsolnak...)

Engem ez abszolút nem motivált jelentkezéskor, ezért nem is lettem koleszos, hogy tudjak rendesen tanulni, mert a kollégium kész állatkert...

2013. aug. 12. 12:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!