Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mindenki csaj a piálásért és...

Mindenki csaj a piálásért és a bulizásért megy egyetemre?

Figyelt kérdés

Vagy van olyan akit ez nem érdekel, tanulni szeretne?

Mindössze csak kíváncsi vagyok. :D

2013. aug. 11. 16:12
1 2 3
 1/26 A kérdező kommentje:
Bocsánat elírtam: *CSAK.
2013. aug. 11. 16:13
 2/26 anonim ***** válasza:
16%
ilyen alapon minden pasi ezekért megy egyetemre? ne általánosíts már... pont, hogy a lányok általában hamarabb fejezik be az egyetemet, szóval.. :)
2013. aug. 11. 16:15
 3/26 A kérdező kommentje:
Jó van elírtam! Ott írom a javítást, hogy csak-ot akartam írni!!!! :DD
2013. aug. 11. 16:18
 4/26 anonim ***** válasza:
ja, valószínű...
 5/26 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen sokan vannak így vele. És még van az a kategória aki nem ezért megy, de hajlamos az ilyesmire, ezért rábeszélik mert olyan a társasága és végül ezzel tölti az idejét, vagy ideje nagy részét. Legtöbb ember összekapja magát amikor rájön hogy nincs még egy dobása egyetemen, aki meg nem kapja össze az kibukik.
 6/26 anonim ***** válasza:
100%

Biztos van ilyen ember (nem is egy), de előbb utóbb belátják, hogy nem lehet úgy kihúzni magad a tanulás alól, mint a középiskolában.

Ez inkább amúgy egy kellemes előnye, nem sokszor szoktam bulizni év közben (pont a sok tanulás miatt), de az egyetemi bulik eszméletlen jók...

2013. aug. 11. 16:24
 7/26 A kérdező kommentje:
Aha értem. De ha egész éjjel buliznak hogy kelnek fel reggel másnaposan? :D Nem kell korán kelniük és órákra menni? És hogy bírják ezt minden nap?
2013. aug. 11. 16:44
 8/26 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sok helyen te alakítod ki az órarendedet (szval alakíthatod úgy is h délelőtt ne legyen kötelező órád), illetve itt már szabad ember vagy. Másnaposan/részegen is be tudsz vánszorogni a kötelező órákra.

Azért nem annyira gyakori az olyan ember aki minden nap ezt csinálja...

Itt az a lényeg, hogy rá kell jönnöd miért tanulsz. Nem kötelező csinálni, senki sem fog noszogatni h miért nem mész órára, vagy hogy bele kéne húzni mert bukni fogod az egyik tárgyat...Ezt akkor lehet igazán megérteni ha átéled.

2013. aug. 11. 16:52
 9/26 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy.

Az alsóbb évesekre jellemző.

2013. aug. 11. 16:54
 10/26 anonim ***** válasza:
100%

egyetemen (legtöbb szakon) nem kötelező bejárni előadásra..ha rosszul van simán alszik tovább kihagyja

(persze nem egy orvosiról beszélek, hanem rengeteg egyéb szakról)

eleve nem kezdődik minden reggel 8-kor óra..vannak napok amikor csak 10-11-re kell menni és 2-kor már vége, és van hogy 8-re és este 7-ig van óra..

Azért akik buliznak sem minden nap buliznak, elég az a heti 2 buli..utána egy-egy másnaposság hogy az már sok..

2013. aug. 11. 16:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!