Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mindenki csaj a piálásért és...

Mindenki csaj a piálásért és a bulizásért megy egyetemre?

Figyelt kérdés

Vagy van olyan akit ez nem érdekel, tanulni szeretne?

Mindössze csak kíváncsi vagyok. :D

2013. aug. 11. 16:12
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
20%
Ez erősen személy és szak függő. A komolyabb reál szakokon aki nem teljesít, bulizik, sokat hiányzik akár előadásról is, azt hamar kivágják. A csajok jelentős része viszont humán képzésekre jár, ahol szintén vannak normális szakok pl. jog de rengeteg a semmitérő kamudiplomát adó bölcsész trágya is. Ezeken a szakokon gyakorlatilag a semmiért adnak diplomát, és igen a csajok többsége ilyenre jár, mert a normális szakokon gondolkodni kell, azt pedig nem szeretnek.
2013. aug. 11. 17:01
 12/26 A kérdező kommentje:

Most mondom, hogy CSAK-ot akartam írni és nem csajt! xD

Azért köszi a válaszokat!

Ja, gondolom ami nem ilyen komoly szak, ott egyfolytában buliznak...

2013. aug. 11. 17:03
 13/26 anonim ***** válasza:
71%

Most látom, hogy csak akart lenni...

A válasz természetesen nem. Mérnöknek, orvosnak, jogásznak, vegyésznek stb. bizony oda kell keményen tennie magát, ha nem akar kihullani.

2013. aug. 11. 17:04
 14/26 anonim ***** válasza:
60%

"Ja, gondolom ami nem ilyen komoly szak, ott egyfolytában buliznak..."

Sajnos igen. Látnád Pécsen a Szántó kolit. Főleg bölcsészek és FEEK-esek lakják. A szellemi színvonal kb. a budapesti állatkert majomházához hasonlítható.

2013. aug. 11. 17:07
 15/26 A kérdező kommentje:
Úristen! Az egyetemet akár parti zónának is lehetne nevezni akkor. De akkor elgondolkozok, hogy aki nem parti állat az nem is mehet egyetemre?
2013. aug. 11. 17:24
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Rosszul fogod fel a dolgokat:D Mehet egyetemre, és elég sokan is vannak akik rendesen tanulnak, de a bulit sose helyezd a tanulás elé és nem lesz gond. Tudsz időt szakítani a bulira is (ha jól osztod be az idődet), de ha másnap ZH-zol (vagy csak simán tudod h baromi sokat kell tanulnod), akkor ne menj el bulizni. Ennyi. Tudj nemet mondani. Az ilyen nem ciki, nem gyerekek járnak oda, hanem felnőtt emberek. Azt se szégyen mondani, h le vagy most égve...
2013. aug. 11. 17:27
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem azért megy oda, de ha már ott van, és jó bulik vannak, miért hagyná ki?
2013. aug. 11. 17:32
 18/26 anonim ***** válasza:
Ja, főként vizsga időszakban- hülye kérdés....Nekem nem volt időm.
2013. aug. 11. 18:13
 19/26 anonim ***** válasza:
85%
Én elsősorban azért mentem oda (és igen, ahogy egy roppant intelligens válaszadó szavaival érjek: trágya bölcsészkarra járok ;)), hogy azt tanuljam, amit szeretek és ami érdekel. Természetesen vannak bulik, de tudni kell disztingválni.
2013. aug. 11. 18:37
 20/26 A kérdező kommentje:
Mellesleg nem hülye kérdés. Szerintem az egyetemisták 95% azért megy...
2013. aug. 11. 18:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!