Melyek azok a főiskolás/egyetemes szakok, ahol sok lány van?
Ahol érettségiztem csak fiú oszt. társaim voltak. Nagyon besokalltam, 4 év alatt csak férfiak közt nap mint nap, és a hétvégi bulikban is eléggé kevés lánnyal találkoztunk.
Tulajdonképpen bármilyen szak érdekel, ahol tényleg vannak lányok, nem csak elvétve...:/
Nem vagyok full ötös tanuló, szal ne ügyvéd, meg jogász, orvos szakokat írjatok.
Sokaknak abszurdnak tűnhet, de higyjétek el, hogy már a férfi szó hallatán is rosszul vagyok, úgyhogy a lányok közelségére vágyom.
Bölcsész szakok, ott sok a lány és nem kell sokat tanulni.
De az nem baj, hogy utána nem sokra fogsz vele menni? Esetleg a nyelv szakokkal.
hmmm...igen a nyelv szakok...sajnos abból nemigen vagyok jó..:/ a bölcsészt nem ismerem, hogy miből állhat a tananyag.
egészségügyi szakok pl? nem lehetnek nyerők?
Egy film szak pl. egyáltalán nem megerőltető, sok ott a lány és akiket ismertem egész nap filmeket néztek, azokat "elemezték".
Azért érdemes olyat választani ami legalább érdekel is, ne csak a lányok legyenek a fontosak.
Gazdasági, társadalomtudományi szakokon is vannak lányok, természettudományon is lehet csajokat találni, igaz, ezek nehezebbek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!