Miért nem számít az infós szakirányú okj-m amikor az informatika érettségi jegyem meg igen?
OE GBK Had és biztonságtechnikai mérnök szak. Az informatika érettségi jegyem figyelembe veszik az informatikai szakirányú okj-m nem? Miért van ez? Informatikai műszerész vagyok!54 481 03 0010 54 02 eléggé műszaki szakirány :/ Nem értem.
Itt van:
"matematika
és vagy szakmai előkészítő tárgy (környezetvédelmi-vízgazdálkodási alapismeretek vagy gépészeti alapismeretek vagy közlekedési alapismeretek (közlekedéstechnika) vagy építészeti és építési alapismeretek vagy informatikai alapismeretek vagy katonai alapismeretek vagy elektronikai alapismeretek vagy közlekedési alapismeretek (közlekedés-üzemvitel)) vagy fizika vagy kémia vagy informatika vagy biológia"
Eléggé informatikai és műszaki végzettség szerintem!
Hát sok furcsaság van...
Például ha valaki még egy diplomát akar, mondjuk a fizikatanár levelezőn mérnöknek tanulna, akkor a diplomája nem számít emelt érettséginek, újra el kell mennie és érettségiznie fizikából :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!