Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Sűrgős! Valaki segítsen ....

Sűrgős! Valaki segítsen . Informatika érettségi szóbeli tételek? (középszinten)

Figyelt kérdés
Letöltöttem egy kidolgozott tételsor meg egy másik dokumentumot amin az van hogy mik a kulcs szavak de a kettő nem hasonlít eltérő a számozása is (pl. az egyiken a 2. a Szoftverekhez kapcsolódó jogok,felhasználási formák cím szerepel de a másik papíron meg a Számítógépes információs rendszerek)..tudtok jobb oldalt ahonnan letudom tölteni és használható is? és az normális ha 20 fejezetből áll és a tételsor meg kevesebb?
2013. aug. 7. 17:02
 1/6 anonim ***** válasza:
Középszinten iskolánként más a tételsor. Van egy központilag kiadott "támpont", hogy milyen témakörnek mekkora arányban kell benne szerepelnie (pl. könyvtárismeret, ilyesmik) és ennyi, ezen belül az iskola dönt, hogy konkrétan milyen tételek lesznek.
2013. aug. 7. 17:07
 2/6 anonim ***** válasza:
Talán azért nem egyezik mert minden iskolában más a tételsor? Kérd el az iskoládtól a tiédet.
2013. aug. 7. 17:07
 3/6 A kérdező kommentje:
de azt akkor az informatika tanártól kell kérni?
2013. aug. 7. 17:08
 4/6 anonim ***** válasza:
Igen, valószínűleg ő tud tájékoztatni. Egyébként jogszabályilag (ha jól tudom) 30 nappal a szóbeli dátuma előtt kell kiadni a témaköröket (nem tételeket).
2013. aug. 7. 17:26
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha jó arc, akkor a tétel címeket is ki fogja adni.
2013. aug. 7. 18:30
 6/6 A kérdező kommentje:
óó értem mindenkinek köszönöm.(:
2013. aug. 8. 07:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!