Sűrgős! Valaki segítsen . Informatika érettségi szóbeli tételek? (középszinten)
Figyelt kérdés
Letöltöttem egy kidolgozott tételsor meg egy másik dokumentumot amin az van hogy mik a kulcs szavak de a kettő nem hasonlít eltérő a számozása is (pl. az egyiken a 2. a Szoftverekhez kapcsolódó jogok,felhasználási formák cím szerepel de a másik papíron meg a Számítógépes információs rendszerek)..tudtok jobb oldalt ahonnan letudom tölteni és használható is? és az normális ha 20 fejezetből áll és a tételsor meg kevesebb?2013. aug. 7. 17:02
1/6 anonim válasza:
Középszinten iskolánként más a tételsor. Van egy központilag kiadott "támpont", hogy milyen témakörnek mekkora arányban kell benne szerepelnie (pl. könyvtárismeret, ilyesmik) és ennyi, ezen belül az iskola dönt, hogy konkrétan milyen tételek lesznek.
2/6 anonim válasza:
Talán azért nem egyezik mert minden iskolában más a tételsor? Kérd el az iskoládtól a tiédet.
3/6 A kérdező kommentje:
de azt akkor az informatika tanártól kell kérni?
2013. aug. 7. 17:08
4/6 anonim válasza:
Igen, valószínűleg ő tud tájékoztatni. Egyébként jogszabályilag (ha jól tudom) 30 nappal a szóbeli dátuma előtt kell kiadni a témaköröket (nem tételeket).
5/6 anonim válasza:
Ha jó arc, akkor a tétel címeket is ki fogja adni.
6/6 A kérdező kommentje:
óó értem mindenkinek köszönöm.(:
2013. aug. 8. 07:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!