Informatika szóbeli értékelése és eszközei?
Van egy minimum % amit el kell érni? Tehát mondjuk ha nincs meg szóbelin a 10%ék, de a gyakorlati része jó lett, attól még megbuktatnak?
És ha a tartalmi része 0 pont, akkor hogy adnak bármi pontot is a felépítésre?
Továbbá elő van írva az érettségi leírásnál, hogy lexikonoknak, meg ilyeneknek kell lennie érettségikor. Ezt hogy értsem? Lesz ott egy infós könyv, amiből csak kiírok mindent, vagy mi?
És forrást adnak?
Izgulok, hogy nem fog hirtelen beugrani szóbelin semmi, és 0-ázok.. :S
12% kell elérni azaz mindkettőt szóbelit írásbeli összesítve 25%.
Forrás csak bizonyos tételeknél van Törinél lesz forrás és egy atlasz.Magyarnál csak egy szöveggyüjtemény. Informatikánál nem tudom szerintem ott max egy számítógép lesz előtted és esetleg a különböző perifériákat bemutathatod pl sínrendszer cpu hdd stb... ne izgulj én is holnap szóbelizek 1 hónapja tanulok rá de én is félek sajna a lényeg hogy tudj legalább 1-2 mondatot mondani minden Tételről! :) és uttána már el tudsz indulni.
Menj már
Ha tanultál év közben, akkor most miért nem jutna az eszedbe semmi!
Pláne ha középszintű (nem emelt)-
Próbálj meg minél többet visszaemlékezni, miket
vettetek órán (meg amit a füzetedbe leírtál)
Hármast simán össze lehet hozni (tanulás nélkül is)
Köszönöm a válaszokat!
Ha a gyakorlati bőven meglett 25% feletti, akkor ugye nem baj, ha a szóbeli véletlenül 12% alatt van?
Nem középiskolásként érettségizek, hanem utána. Szóval nekem most nem volt infóm :/ Előtte meg olyan volt az iskola, hogy infóból csak játszottunk, a tanár nem is foglalkozott velünk, semmit sem tanított...
kaosmagier
Ha 12% alatt van a szóbeli, megbuktatnak? Vagy ezt hogy érted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!