Informatika érettségi szóbeli tételek?
Ha bennevagy a témában elég logikus az egész, csak a felépítését kell bevágni. Bár lehet ez a két hét kevés...
Én emeltet csináltam, letöltöttem a tételeket aztán kidolgoztam magamtól is - 1 hónap alatt megvolt - 94% lett.
Hát a középszint nevetségesen könnyű. Ne parázz rajta.
Emelt sem nehéz, oda 80 oldalt vágtam be a 9 témakörhöz. Most meg az egyetemen örülnék, ha csak ennyit kellene tanulni...
Jegyzeteld ki, írj le kulcsszavakat miről beszélnél pár percben. Próbáld meg tükör előtt és/vagy valakinek előadni a nehezebbeket.
A szakszavakat, elavult hüleségeket, nagyon technikai dolgokat nem kell megtanulni, nem fognak nehezeket belekérdezni. Főleg ha jól sikerül az írásbeli, nem azért vannak hogy megszivassák a tanulókat.
most kicsit megnyugtattál :) köszi nektek
akkor belekezdek a tanulásba :D
Ha még két heted van akkor egyik héten tanulj meg
öt tételt másik héten megint öt tételt
Úgy pont kijön az időd
hát én kb 1 hét alatt készültem fel a szóbelire egy 240 oldalas könyvből mivel nekem még tételek sem voltak kiadva...tehát igen mindent megtanultam
Sok sikert!
"készültem fel a szóbelire egy 240 oldalas könyvből"
"10 tétel az osztályozó vizsgához,viszont 42 oldal"
Nem tudom felfogni, hogy középszintre minek ennyit tanulni??:D
Nálam sem voltak kiadva a tételek, de szerintem abban a könyvben marha sok felesleges információ lehetett.
42 oldalt is sokallom a 10 tételre. Átlagban 1 tétel 4,2 oldal. A fele tuti rizsa.
Középszinten nem másznak bele ennyire részletesen. Még emelten sem. Egyetemen már igen, mert körülbelül (!) 1 tétel 1 féléves kurzus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!