Szóbeli érettségin le lehet fizetni a bizottságot?
Figyelt kérdés
Pl ha adok nekik fejentként 30-40 ezret, akkor nem adnak nekem max pontot? :D2013. ápr. 1. 13:05
1/6 anonim válasza:
Még ha a saját tanáraidat le is tudnád, minden szóbeli érettségin ül egy Oktatási Minisztérium által kiküldött felügyelő, vagy vizsgabiztos, nem tudom már mi a pontos címe neki, na őt tuti nem lehet lefizetni.
2/6 anonim válasza:
az embertől.. ha engem akarnál lefizetni én már csak a puszta felvetés miatt is a lehető legkevesebb pontot adnám...
3/6 anonim válasza:
Ember...A mostani érettségi rendszer egy nagy vicc. Nem kell hozzá zseninek lenni, hogy ne bukj meg. Ha meg jobb jegyet akarsz (tovább tanulás céljából), akkor elég szánalmas, ha így akarsz plusz pontot szerezni. Mert ez már egyetemen nem fog menni...És ott azért 1 vizsga már nehezebb, mint az érettségi egy tantárgyból.
5/6 anonim válasza:
nalunk a vizsgabiztost elvitte ebedelni az ofo amikor as osztaly gyokere erettsegizett...
ha fizetsz az ofodnek lehet megtenne hogy ugy osszon be hogy ebedidore es elvinne a vizsgabiztost hamikalni a te penzeden.
persze ehhez kell mersz megkerdezni...
6/6 anonim válasza:
szerintem nem ér annyit. még ha az utolsó egy hétben csak átolvasod a tételsort mindennap egyszer, még akkor is össze lehet hozni egy kettest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!