S. O. S Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ma kaptam egy emailt miben le van írva a kollégium jelent kezesi határideje és hogy a neptumba lehet jelentkezni de még nem kaptam kódot, sem emailt a iskolától a nyíregyházi Fősulira jelentkeztem. Várjak még vagy írjak nekik mert a koli jelentkezési határ ideje augusztus 15 ?

2013. aug. 6. 14:35
 1/7 anonim ***** válasza:

nos...:D

még azért várhatnál pár napot,hátha kiküldik?

közben pedig a szükséges igazolásokat gyűjtsd be

2013. aug. 6. 14:42
 2/7 Andizsuzsi ***** válasza:
A Neptun kódot a főiskolák/egyetemek a felvételi határozatban küldik meg. Ha még nem kaptál olyat, várj pár napot.
2013. aug. 6. 15:10
 3/7 anonim ***** válasza:

A héten még várj.

A postának is szüksége van néhány napra

2013. aug. 7. 08:47
 4/7 A kérdező kommentje:
Ja és elfelejtetem említeni hogy én csak az emailt várhatom mert határon túli magyar vagyok és Ukrajnába postát nem küldenek :(
2013. aug. 7. 10:48
 5/7 anonim ***** válasza:
a felvi.hu-n már fent van a besorolási döntés, szerintem abban is le van írva a neptun kód...egy próbát megér
2013. aug. 8. 21:08
 6/7 A kérdező kommentje:
Nincs le irva
2013. aug. 9. 00:37
 7/7 anonim ***** válasza:
akkor írj emailt az iskolának ahova felvettek
2013. aug. 9. 08:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!