Van esélyem az orvosira? Megoldható?
Ebben az évben pár ponttal lemaradtam az orvosiról,így ttk bioszra sikerült csak bekerülnöm.Azt szeretném kérdezni,hogy szerintetek van esély arra,hogy a ttk bioszos tanulnivalók mellett újra tökéletesen feltudjak készülni az őszi/tavaszi érettségikre,és nagy eséllyel bekerüljek?Van,aki ugyanezt megtette már,vagy valakinek olyan ismerőse aki más szakról ment át orvosira 1 év után?És szerintetek az egész évet járjam ki,vagy félévtől passziváljam magam,és tanuljak a tavaszi érettségikre?
Kérlek szépen titeket minden kérdésemre lehetőleg próbáljatok meg válaszolni,mert tényleg tanácstalan vagyok!Köszönök előre minden választ! :)
Igen, elnézést. Tényleg nem voltam biztos benne, hogy felnőttképzés vagy okj-s tanfolyam-e a neve...
Mindenesetre a kérdezőnek: ha már eldöntötted, legyen úgy. Van rá esély, hogy sikerül, persze, hogy van. Kevesebb, az igaz, de esélynek esély.:)
Ha otthon maradsz tanulni, 80-90%, hogy összejön. Ha egyetemre mész, 50%. Persze ezek a számok hasraütésszerűek csak...
Na meg, ha másnak sikerült, neked is sikerülhet. Kívánom, hogy ne te legyél jövőre az a valaki, akinek pont nem sikerült. Én adtam egy tanácsot, hogy megfogadod-e, rajtad áll. Mindenesetre nagy pénz, idő és energia pocséklásnak tartom, ezt tudd. A biosz szak másra nem jó számodra, csak, hogy egyetemista legyél. De már az is valami ugyebár...
Én tavaly ugyan így jártam, csak én kémián voltam, az őszire őszintén nem tudtam felkészülni,elment a nyár aztán jött a zh időszak, aztán lezongoráztam a vizsgaidőszakot. még meg is lettek a vizsgáim, de a második félév sokkal keményebb volt,én ott döntöttem el, hogy ez így nem nagyon fog menni és nem is mentem el vizsgázni igazából a végén, meg nem nagyon jártam be csak a kötelezőkre és minden erőmmel a két emeltet nyomattam és voilá fel is vettek a pesti orvosira idén :) szval menni fog az csak akarni kell :) de az évfolyamon voltak páran akik orvosira át akartak menni, egyik gyerek második félévben passziváltatta magát (államin volt, én meg költségesen) és róla nem tudok sok mindent, de szerintem őt nem vették fel orvosira.
Szóval hiába passziváltatta magát mégse sikerült, de lehet nem volt annyira motivált, nem tudom.
De a biosz szakról nem tudok nyilatkozni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!