Ha a 11es évemet elszúrtam, úgy hogy hármas lett az átlagom, van még esély rá hogy összetudom gyűjteni a pontokat az orvosira?
Például csak 4es és 5ösöm lesz év végén, de abból is a legtöbb ötös, max 3-4 négyes.. teszek emeltszintű angol érettségit, középfokú angol nyelvizsgát és jó lesz a biológia emeltem is.. így szóba jöhet? most gondolkodtam el a dolgokon, és ez a szakterület vonz.. soha nem tanultam életemben:) mindig is a hármas és négyes átlag között voltam semmi tanulással.. ha így sikerül a jövőévem akkor lehet róla szó? most megcsináltam az angol középszintű érettségit, 85%os lett, és a testnevelést ami 97%os.. így időm is több lenne tanulni:)
18/f
Nézd meg mennyi volt a ponthatár az elmúlt években, számold ki, hogy mennyit szedtél eddig össze illetve még mennyit fogsz és látni fogod van e reális esély.
Gondolom államira akarsz menni, oda szerintem k.nehéz bejutni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!