Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ha a 11es évemet elszúrtam,...

Ha a 11es évemet elszúrtam, úgy hogy hármas lett az átlagom, van még esély rá hogy összetudom gyűjteni a pontokat az orvosira?

Figyelt kérdés

Például csak 4es és 5ösöm lesz év végén, de abból is a legtöbb ötös, max 3-4 négyes.. teszek emeltszintű angol érettségit, középfokú angol nyelvizsgát és jó lesz a biológia emeltem is.. így szóba jöhet? most gondolkodtam el a dolgokon, és ez a szakterület vonz.. soha nem tanultam életemben:) mindig is a hármas és négyes átlag között voltam semmi tanulással.. ha így sikerül a jövőévem akkor lehet róla szó? most megcsináltam az angol középszintű érettségit, 85%os lett, és a testnevelést ami 97%os.. így időm is több lenne tanulni:)

18/f

2013. jún. 28. 17:05
 1/6 anonim válasza:
100%

Nézd meg mennyi volt a ponthatár az elmúlt években, számold ki, hogy mennyit szedtél eddig össze illetve még mennyit fogsz és látni fogod van e reális esély.

Gondolom államira akarsz menni, oda szerintem k.nehéz bejutni

2013. jún. 28. 17:08
 2/6 anonim ***** válasza:
Orvosira nem biológia és kémia/fizika emelt kell !?
2013. jún. 28. 17:10
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de nem sok.. Két emelt kell vagy mindenből 5ös és legalább két közép nyelvvizsga.. ha csak nem vagytok elég jól ellátva anyagilag.. Akkor elég, amit írsz, ha belehúzol..
2013. jún. 28. 17:11
 4/6 anonim ***** válasza:
Orvosira biosz és kémia emelt kell, ha az a kettő jól sikerül akkor nyert ügyed van. Egyébként arra figyelj, hogy vagy középfokúnak számolják be vagy emelt szintűként az angolt. De mivel 2 emelt kell az orvosira, az 100 pont, szóval akármilyen pluszpontod van még, nem fog érni semmit.
2013. jún. 28. 17:59
 5/6 A kérdező kommentje:
inkább választanám az emeltszintű fizikát:) mint a kémiát...
2013. jún. 28. 18:04
 6/6 anonim ***** válasza:
Mondjuk úgysem tudod majd kikerülni :D
2013. jún. 28. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!