Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ezzel a ponthatárral minden...

Ezzel a ponthatárral minden "okos" bejutott orvosira. Hová vezet ez?

Figyelt kérdés
Szégyen a 400 alatti ponthatár... ti nem így látjátok?

2013. júl. 25. 16:42
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/83 anonim ***** válasza:
82%
Jaa, te vagy az aki arra veri a nyálát, hogy őt tavaly csak fizetősre vették fel, most meg államira is befért volna, ha jelentkezik?
2013. júl. 25. 17:04
 12/83 anonim ***** válasza:
47%

16:58-as:

Nem, nem tettem két emelt, nekem még csak egy kellett. 95%-os emelt bioszt írtam.

Összesen 461 pontom volt a 480-as rendszerben. A fizika közepem pedig 91%-os volt. Nyilván az emeltet nem írtam volna meg 91%-ra, de ha már 45%-ra megírom, akkor is röhögve bent vagyok.

2013. júl. 25. 17:05
 13/83 A kérdező kommentje:
Mármint én, a kérdező? Én most jelentkeztem először, fel is vettek államira. Ha nekem szólt a 7. válasz.
2013. júl. 25. 17:06
 14/83 anonim ***** válasza:
60%

És még vmi:

Lehet, hogy mi anno egy emeltet tettünk, de ahhoz, hogy megkapjuk a maximális 80 pluszpontot, két középfokú vagy egy felsőfokú nyelvvizsga kellett.

nekem ne mondja már senki, hogy az olyan sokkal könnyebb, mint felkészülni még egy emelt szintű érettségire.

Ugyanis most nyelvvizsga nélkül is simán be lehet jutni.

51-52%-os érettségi nevetséges orvosira.

2013. júl. 25. 17:09
 15/83 anonim ***** válasza:
43%
Ne higgyétek, hogy ha a ti időtökben vezetik be a két emeltet, akkor nem ugyanez lett volna. Én a 395-öt még normálisnak tartom, főleg, hogy tavaly 415 volt, amikor nem kellett emelt és egy nyelvvizsgára mindenki megkapta a +100-at jóformán. (idén már 2 nyelvvizsgával+1 emelttel sem lehet megszerezni a maximum többletpontot.) De az a 383 és az összes többi, na az nevetséges.
2013. júl. 25. 17:13
 16/83 anonim ***** válasza:
75%

Tavaly már 100 pluszpontot lehetett szerezni, egy emelt és egy nyelvvizsga pedig összesen még mindig csak 78 pont....

Szóval véletlen sem kapta meg érte tavaly senki a plusz 100-at.

Lehet, hogy akkor is ez lett volna, ha akkor vezetik be. De akkor is nevetségesnek tartottam volna.

400 még okés, de nevetséges, hogy hármassal kezdődik.

2013. júl. 25. 17:15
 17/83 anonim ***** válasza:
68%
Hát ja a nyelvvizsga a tényleg nagyon nehéz...NEM
2013. júl. 25. 17:20
 18/83 anonim ***** válasza:
87%

Ha nem bírja az iramot akkor úgyse végzi el, ha meg elvégzi akkor oda való. Ennyire egyszerű a dolog.

Most miért kell ezen ennyire háborogni..mintha egyetemista létedre nem ismernéd a felvételi eljárás szabályait. A két emelet érettségi bevezetése, és kevesebb jelentkező befolyásolta. Ha minden maradt volna a régiben akkor magasabbak a ponthatárok..de attól még ugyanezek az emberek kerülnek be..Nem mindegy akkor hogy hány ponttal??

Ha jól sejtem orvosira jársz.

Az orvosira jelentkezők nem lettek butábbak mint az előző években, csak most nekik MÁS körülményekkel kellett megküzdeniük, Te meg a régi körülményekhez hasonlítod a mostani eredményeket. Nem valami logikus..

2013. júl. 25. 17:21
 19/83 anonim ***** válasza:
60%

Én most tökre cikinek érzem magamat...

3 éve érettségiztem, nincs emeltem, már van egy nyelvvizsgám, sosem voltam kitűnő tanuló, a töritanárom meg jólbszott velem szóbelin grátiszban... és így van 287 pontom...

Tiszta cikinek érzem magam

2013. júl. 25. 17:24
 20/83 reptoid ***** válasza:
75%

17:13

Azért ne ferdíts, tavaly sem lehetett a 100 pluszpontot összeszedni egy emelttel + 2közép/1felsőfokú nyelvvizsgával.

Egyébként pedig nem teljesen mindegy, kinek hány pontja lett, mennyivel jutott be?

Amint beiratkoztok, minden lesz.rja magasról, hogy te éppen 480 ponttal vagy 380-nal jutottál be. Max magadat sztárolhatod vele, illetve ámíthatod magad 2 zh előtt, hogy jajj, nekem sok pontom lett, könnyű lesz... Miért ne tanulhatná meg azt az anyagot egy kevesebb pontos tanuló? Mintha tényleg akkora iq kellene egy orvosi elvégzéséhez... (Tudom, miről beszélek)

Most komolyan, rosszabb lesz nektek attól, hogy egy 300-as pontos is megpróbálhatja? Nem is olyan régen egy másik kérdésnél valaki nagyon húzta a száját a beképzelt orvosisokra, most pedig hirtelen már neki is ciki lesz, hogy 300 pontosokkal kell egy karra járnia?

2013. júl. 25. 17:24
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!