Miért nem engedi a felvi, hogy pontszámítási kérelmet adjak le?
Figyelt kérdés
Reggel megnéztem a pontjaimat a felvin és akkor még megadta a hátrányos helyzetért járó többletpontokat. Most azonban újból felnéztem, és eltűntek az előnyben részesítésért adható pontok. Szeretnék kérelmet leadni, de nem tudok, folyton hibát ír ki, pedig nem haladom meg az 500 karaktert. Küldtem emailt, telefonáltam a felvinek, hogy elfogadható e, hogy így én is hátrányos helyzetűnek számítok e és határozott igen volt a válasz. Akkor most mi történhetett?2013. júl. 17. 00:08
1/4 anonim válasza:
Te vagy kb. a tizedik, aki megkérdezi, hogy mi a fene van a hátrányos helyzettel. Valószínűleg valami rendszerhiba van, mert sokan írták, hogy elfogadták, de a pontszámba nem vették bele.
Volt, akinek először belevették, aztán kivették.
Szóval jó a rendszer...
Ha holnap sem javul meg, újra telefonálni kell a felvinek
2/4 A kérdező kommentje:
Hú, bevallom eszembe se volt, hogy megnézzem van e már ilyen kérdés, úgy megijedtem hirtelen. Bocsi, és köszi a választ!:)
2013. júl. 17. 00:22
3/4 anonim válasza:
Ezt nem szemrehányásból írtam :)
Csak hogy lásd, nem egyedüli dolog. Teljesen érthető az aggodalmad, remélem helyrekerül minden.
4/4 anonim válasza:
Nekem sikerült leadni igaz az érettségi eredményhez adtam le mert plusszpontos kérvényt nem is találtam, de az a lényeg hogy leadtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!