Kell e benyújtanom halasztási kérelmet?
Figyelt kérdés
A DE-MÉK-re kaptam felvételt államilag támogatottra. Szeptemberben tudtam, meg hogy halasztanom kell, így az első félévet halasztottam. Most jön a második félév és bizonytalan vagyok, kell e benyújtani kérvényt vagy sem.2013. jan. 31. 21:15
1/4 anonim válasza:
Intézményenként változik, hogy lehet-e az első két félévet egyből passziváltatni, avagy sem. Ezt érdeklődd meg a saját egyetemed tanulmányi osztályán.
2/4 anonim válasza:
Teljes évet szerettél volna "halasztani"(?)!
Az kétfélév, akkor sz.tem kell még egyszer kérvényt beadni (ha tavaly nem egyszerre kérted előre kétfélévre)
3/4 anonim válasza:
Debreceni Egyetem(?)!
Általában a második félévben nem érdemes elkezdeni
a képzést, mert abban a félévben nem biztos hogy indul az az anyag, amiaz első félévben kellett
4/4 anonim válasza:
Mindenképp add be
(abból bajnem lehet Viszont ha nem adod be abból esetleg lehet baj)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!