Továbbtanulásnál mennyire fogadják el a méltányossági kérelmet?
vagy ez nagyon iskolafüggő?Én konkrétan a Berzsenyi Dániel Gimnáziumrta gondolok.Ott mennyirte elfogadóak?
Egy 17 fős osztályról lenne szó (biológia kémia) amelybe pár hellyel a felvehető tanulók rangsorában a minimum után szereplek (30 ig vettek fel de én 37 voltam)
Mennyi esélyem van ha :
-rengeteg versenyen voltam már és egész jó helyezésekkel (öveges ,Hermann Ottó,Kaán Károly)
-a szóbeli rendkívül jó lett (főleg az írásbelin csúsztam el)
-és küldtünk mindezekről egy levelet,amibe még a sajátos dolgaimat is beleírtuk (például hogy a csillagászat felé szeretnék továbbtanulni,és hogy az MCSE tagja vagyok)
Ha a felvételi jól sikerült akkor úgy is felvettek , továbbá hogyha 30ból 37-ik vagy akkor jól álsz mert én 35 ból voltam 37 ik és engem is felvettek ... Mondjuk én szakközépbe jelentkeztem de elméletileg bejutsz , ha meg ott nézik ezeket akko meg nyerésbe vagy... Ja! és még 2 dolog ...
1. Ők sztem azt éppen nem fogják nézni hogy te csillagászatot akarsz tanúlni mert Biosz-kémia szakra jelenkeztél , na de mind1
és 2. TE Szombathelyi vagy?:DD
Én Budapesti vagyok.
Miért?Csak nem Szombathelyen él valami alteregóm?
Próba szerencse
(Ha nagyon oda mennél)
Ha meg még esetleg ott is laksz valahol
a közelben (az is szokott picit számítani)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!