Felsőoktatási továbbtanulásnál melyik?
Figyelt kérdés
A SE-ETK-t jelölöm be elsőnek. De nem tudom, hogy melyik legyen a következő. Az SZTE, a DE vagy a PTE. Valakinek valamilyen tapasztalat? Ápolónői szakra jelentkezem. Eredetileg külföldön szerettem volna Skóciában, de ott ezt pont nem támogatják. Azon kívül, hogy melyik iskolát ajánljátok, nem tudtok valami olyan lehetőséget, amivel lehetne ezt külföldön tanulni? Csomó iskolát tudok, ahova mehetnék, ha mondjuk a vendéglátás vagy a manager szak érdekelne, de egészségügyivel nem. Ti tudtok valamit?2013. febr. 2. 13:59
1/3 anonim válasza:
Én Debreceni egyetem egészségügyi karára járok, igaz nem ápolóira, de együtt vagyunk velük. Nem olyan rossz suli, hallomásból úgy tudom máshol se jobb a helyzet. Persze van pár szemétkedős tanár, de vannak rendesek is. Elég sokat kell tanulni,ha nem csak a kettesért mész. Hova valósi vagy?
2/3 A kérdező kommentje:
Komárom-Esztergom megye, szóval Pest van közel egyedül. :D Igazából távolságát tekintve a többi három egyáltalán nem itt van. :D Szóval akkor ajánlod a Debrecenit? Milyen nemzetközi kapcsolatai vannak?
2013. febr. 2. 18:23
3/3 anonim válasza:
Hát ha olyan messze vagy, akkor nem éri meg ide jönni. A pécsiről csak rosszat hallottam, de a szegedit jónak mondják. Ha választani kell a kettő közül akkor inkább szeged.Nálam ez lenne a sorrend SE-ETK,SZTE-EK DE-ETK, PTE-ETK
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!