Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Baj ha nem küldöm be a hiányzó...

Baj ha nem küldöm be a hiányzó dokumentumokat, ha tudom, hogy nem vesznek fel?

Figyelt kérdés
Szóval már egy ideje tudom, hogy nem fognak felvenni oda ahova jelentkeztem, mert nem mentem át a felvételin. Ilyen esetben lehet valami bajom belőle, ha nem küldöm be az érettségimet?

2013. júl. 10. 11:17
 1/6 anonim válasza:
Hát figyi nemtudom, de én a helyedbe azért beküldeném, hátha számít valamit
2013. júl. 10. 11:41
 2/6 A kérdező kommentje:
Ebben az iskolában külön felvételi van és ha nem megyek át, lehet 500 pontom, akkor sem vesznek fel. Eddig nem voltam otthon, és most derült ki, hogy az iskolában, ahol csináltam, csak 11-ig volt ügyelet, tehát már nem tudom átvenni, ezért érdekelne.
2013. júl. 10. 11:44
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha csak oda jelentkeztél, és tuti hogy nem vesznek fel(Tehát nem csak szerinted), akkor ha feltöltöd ha nem, nem vesznek fel.
2013. júl. 10. 11:57
 4/6 A kérdező kommentje:
Csak oda, és nem csak szerintem hisz nem mentem át a felvételin. Köszi a választ!
2013. júl. 10. 11:58
 5/6 anonim ***** válasza:

De hátha meg pl. jövőre is megszertnéd próbálni.

Azért töltstd be, bajod nem fog belőle származni

2013. júl. 10. 15:02
 6/6 A kérdező kommentje:
Minden évben külön felvételi van, ha újra akrok jelentkezni (ami igaz), akkor a következő felvételi időszakban kell beküldenem.
2013. júl. 11. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!