Hogy kell feladni a még hiányzó dokumentumokat?
Hülye kérdés,de inkább megkérdezem,nehogy vmit elrontsak.
Na szal...ugye a 12. évvége meg az érettségi bizi másolatát kell beletenni...ezen kívül a borítékra ugye ráírom a balfelső sarokba a saját nevem és címem,vmint a címzetthez a hely címét,ahova ezeket küldeni kell...ezen kívül még mi kell?Pl. ezt a felvételi azonosító számot hova írjam?Plz csak az írjon,aki télleg tudja,mert nem akarom elrontani!:)
11. és 12. évvégi bizonyítvány fénymásolata+ érettségi bizonyítvány fénymásolta kell.
Na meg persze ha van plusz pontot igazoló dokumentumod akkor azt kell még elküldeni...
Fontos hogy csak fénymásolatokat küldj ne az eredetiket.
8.-áig küld el mert csak addig lehet.
Az eredeti dokumentumokra nagyon vigyáz mert szeptemberben kelleni fognak.
A fénymásolatok hátujára ird rá a kódod ami a jelentkezési lapodon volt meg esetleg a tel számod ha akarod...
Nagyjából ennyi...
Bocsánat, hogy ide írok, de nem szeretnék külön topicot nyitni a kérdésért:
ugye július 8. a határidő a dokumentumokra. Namármost, én már rég feltöltöttem az utolsó dokumentumom (érettségi) de még mindig csak "feldolgozás alatt" van. Mi van akkor, ha július 8. után kapom az üzenetet, hogy "elutasítva"? Akkor kész, megszívtam? Szerintem mindent jól csináltam, tartalmi és formai követelményeknek megfelel, jól olvasható, de azért aggódok, hátha találnak benne valami gubancot...
Szerintetek küldjem el postai úton is a fénymásolatot?
15:34
nem fogják elutasítani, ne aggódj. Nem kötekszenek, ert az nekik is pluszmunka :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!