Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogy kell feladni a még...

Hogy kell feladni a még hiányzó dokumentumokat?

Figyelt kérdés

Hülye kérdés,de inkább megkérdezem,nehogy vmit elrontsak.

Na szal...ugye a 12. évvége meg az érettségi bizi másolatát kell beletenni...ezen kívül a borítékra ugye ráírom a balfelső sarokba a saját nevem és címem,vmint a címzetthez a hely címét,ahova ezeket küldeni kell...ezen kívül még mi kell?Pl. ezt a felvételi azonosító számot hova írjam?Plz csak az írjon,aki télleg tudja,mert nem akarom elrontani!:)

2010. júl. 4. 13:04
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha kulturáltan akarod megoldani, akkor egy kísérő levelet írsz, és ott megadsz minden fontos adatot. Amúgy van, aki a fénymásolat hátuljára ír.
2010. júl. 4. 13:10
 2/9 anonim ***** válasza:
Én tavaly úgy csináltam, hogy a fénymásolat hátuljára ráírtam a felvis kódom és ennyi:) nem lett belőle semmi gond, megtalálták és jól is töltötték fel
2010. júl. 4. 13:54
 3/9 anonim ***** válasza:

11. és 12. évvégi bizonyítvány fénymásolata+ érettségi bizonyítvány fénymásolta kell.

Na meg persze ha van plusz pontot igazoló dokumentumod akkor azt kell még elküldeni...

Fontos hogy csak fénymásolatokat küldj ne az eredetiket.

8.-áig küld el mert csak addig lehet.

Az eredeti dokumentumokra nagyon vigyáz mert szeptemberben kelleni fognak.

A fénymásolatok hátujára ird rá a kódod ami a jelentkezési lapodon volt meg esetleg a tel számod ha akarod...

Nagyjából ennyi...

2010. júl. 4. 13:58
 4/9 A kérdező kommentje:
Még egy kérdés:Július 8-án is elég feladni,vagy addig kell beérkeznie?....Ha az utóbbi,akkor nem késem el,ha csak holnap adom fel?
2010. júl. 4. 14:00
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha holnap feladod az még tökéletes:) amúgy úgy tudom, ahogy júli 8-ig kell feladni, tehát ha még július 8-án adod fel is pont jó, mert a pecséten ott lesz az időpont, de jobb minél előbb, úgyhogy holnap azért add fel:D
2010. júl. 4. 14:35
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:)
2010. júl. 4. 14:36
 7/9 anonim ***** válasza:

Bocsánat, hogy ide írok, de nem szeretnék külön topicot nyitni a kérdésért:

ugye július 8. a határidő a dokumentumokra. Namármost, én már rég feltöltöttem az utolsó dokumentumom (érettségi) de még mindig csak "feldolgozás alatt" van. Mi van akkor, ha július 8. után kapom az üzenetet, hogy "elutasítva"? Akkor kész, megszívtam? Szerintem mindent jól csináltam, tartalmi és formai követelményeknek megfelel, jól olvasható, de azért aggódok, hátha találnak benne valami gubancot...

Szerintetek küldjem el postai úton is a fénymásolatot?

2010. júl. 4. 15:34
 8/9 anonim ***** válasza:

15:34

nem fogják elutasítani, ne aggódj. Nem kötekszenek, ert az nekik is pluszmunka :D

2010. júl. 4. 16:04
 9/9 anonim ***** válasza:
15:34: ha csak július 8-a után kapsz üzentet az elutasításról, akkor a Te esetedben természetesen kitolódik a határidő.
2010. júl. 4. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!