Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hova és hogyan kell beküldeni...

Hova és hogyan kell beküldeni a hiányzó dokumentumokat a továbbtanuláshoz?

Figyelt kérdés
Amikor a jelentkezési lapot le kellett adni, még nem volt meg a nyelvvizsgám, azóta megvan. Ezt pontosan hová, hogyan és meddig kell elküldenem? Illetve a bizonyítványommal mi legyen? Én távos suliba járok, nem tudom máshol hogy van, de a mi osztályunkból egyedül én megyek egyetemre, ráadásul nappalira, ezért soha semmit nem mondanak. A bizonyítványt mások sem kapják meg ballagáskor? Mert nekünk csak kiosztotta a tanár, de utána vissza kellett adni, még alá sem volt írva. Ezt is el kell majd küldenem? És meddig? Légyszi segítsen valaki, mert a suliban nagyon nem foglalkoznak ezzel.
2009. máj. 13. 08:45
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

A hiányzó nyelvvizsga papírt, az évvégi bizonyítványt és az érettségi bizonyítványt (persze csak a másolatukat) egyszerre célszerű elküldeni. A határidő 2009. júl. 9. A dokumentummásolatokat A/4- es formátumban kell benyújtani. A jelentkező azonosítására szolgáló felvételi azonosítószámot a dokumentumokon fel kell tüntetni (sztem ez az a szám, ami a jelentkezési lapon és a csekken is volt, és írták, hogy jól őrizzük meg). Postai úton: Oktatási Hivatal, 1380 Budapest, Pf.1190, személyesen: az Educatio Kht. ügyfélszolgálatán: Kempelen F. Hallgatói Információs Központ, Bp, 1088 Reviczky u. 6.

2009. máj. 13. 09:19
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Az előző válaszoló vagyok. Amit írtam a felvételi tájékoztatóból írtam ki.
2009. máj. 13. 09:20
 3/4 A kérdező kommentje:
Jajj köszönöm szépen!!! A csekk fénymásolata megvan, akkor azon rajta kell lennie a számnak. Csak nagyon bennem van a para, hogy elrontok valamit, de remélem nem lesz gond. Nagyon szépen köszönöm!
2009. máj. 13. 16:49
 4/4 anonim ***** válasza:
A válaszoló vagyok. Én is kicsit félek, hogy elrontok valamit, de nyugi, sztem nem lesz semmi gond. Sok sikert a továbbiakban!
2009. máj. 14. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!