Továbbtanuláshoz a pótló dokumentumokat hogy kell elküldeni?
Figyelt kérdés
neten jelentkeztem, így is postán küldjem el vagy ugyanúgy töltsem fel mint az eddigieket? Egyébként nyelvvizsga bizonyítványról van szó. Ha postán kell küldeni akkor kell rá valami kód, vagy hogy benne van a bizonyítványomban a nevem az elég is, és akkor számítják a pontot?2011. máj. 11. 19:18
1/2 anonim válasza:
Ha úgyis neten jelentkeztél, töltsd fel ott a doksit, én is azt tettem, egyszerűbb, mint levélben elküldeni. (Aki levélben jelentkezett, az is feltöltheti neten.)
2/2 A kérdező kommentje:
tegnapelőtt felhívtam az oktatási hivatalt, azt mondták, hogy postán kell elküldeni o.O
2011. máj. 14. 08:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!