Postán és e-felvin is elküldtem a hiányzó dokumentumokat. Ugye ebből nem lesz "kavar"?
Biztosra akartam menni:)
2 dokumentumot kellett pótolnom,de az egyiket mindenképp postán kellett feladnom,az nem volt a csatolható e-felvin...(intézmény-specifikus papír,nem jelent meg a feltöltendő dokumentumok közt.Így ezt feladtam postán+ehhez akkor már egy füst alatt csatoltam a másikat is.
De ez utóbbit még fel is töltöttem e-felvire is:)
bocs ha kicsit zavaros:s
A lényeg:ugye nem gond a dupla beküldés?
anno én is 2szer küldtem be :)
nem lesz gond nyugi :)
hát ez van:D dolgozzanak csak vele...
Köszi a válaszokat:)
Kösz a válaszokat...
Nem arról van szó, h.magamban nem bízom,én megtettem amit kellett..Időben,pontosan,ajánlva! feladtam a papírokat..A Magyar Posta viszont nem kiszámítható:s..Ahogy írtam, amúgy is be kellett egy másik papírt is küldenem postán,tehát akkor már nem oszt,nem szoroz h.még egy papír ott van..Sztem nem jelent ez plusz munkát senkinek,hiszen gondolom ha megkapják a papírokat,belépnek az én adataimba,megnézik h.már fel van töltve az a bizonyos dokumentum és mindenki boldog lesz...Ezért nem értem miért én vagyok a hülye..
De mégegyszer köszi a válaszokat...:D
Csak hogy megerősítsem, amit írtam:
"Tájékoztatjuk, hogy amennyiben Ön postai úton nyújtotta be, vagy Ügyfélszolgálatunkon személyesen adta le dokumentumait, akkor azoknak bizonyos feldolgozási folyamatokon kell átesnie (postabontás, azonosítás, szkennelés stb.), így csak bizonyos idő elteltével fognak megjelenni a táblázatban. Az átfutási idő a beérkezett dokumentumok számának függvényében jelenleg azok kézhezvételétől számított pár munkanap. Abban az esetben tehát, ha Ön 2010. július 8-ig postára adta, vagy benyújtotta dokumentumait, de azt közvetlenül utána még nem látja a táblázatban, úgy kérjük, vegye figyelembe a fentieket, kérjük szíves türelmét!"Tehát ezen a bizonyos folymaton a másik nem fel tölthető dokumentum miatt így is-úgy is át kell esnie a beküldött papíroknak..Így SEMMI plusz munkát nem jelent nekik:D
Sőt a szkennelést így meg is spórolják...::D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!