Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hujber Ferenc vásárolta az...

Hujber Ferenc vásárolta az érettségijét, és még a szakdolgozatot is lemásolta. Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Annyival letudta, hogy neki mindegy, ha elveszik, már úgyis színész marad.

közokirathamisításért nem jár börtön?:D most komolyan. mit gondoltok erről?

2013. júl. 9. 16:24
1 2 3 4
 31/31 anonim válasza:
Először is abban igazat adok neki, hogy nem a papír számít az ő szakmájában. Vagyis egy színész a tehetségével tud igazán érvényesülni. Ehhez nem kell diploma. Azért szerintem az érettségi itt is a minimum, mert ad azért egy alapműveltséget. Ugysnakkor, ha valakit nem vesznek fel a színművre. még nem azt jelenti hogy tehetségtelen. Mindemellett,szerintem hiába született valaki színésznek, ha nem képezi magát, és itt gondolok beszédtechnikára, színészmesterségre, netán színháztörténetre stb. .. ezt idő közben is tanulhatja, hiszen "jó pap holtáig tanul". Vagy elmegy színitanodába, hisz abból is van sok, lehet hogy fizetősek, de mondjuk mellette statisztaként is tud dolgozni, vagy mittudomén, akkor is közel tud maradni a tűzhöz. Ez az egyik. A másik, hogy ha ő annyira feleslegesnek tartja a papírt, a diplomát. akkor mi a manóért felvételizett, és végezte el (bár ugye másolt diplomával) a színművet. Én őt egy középszerű karakterszínésznek tartom. Nem rossz, csak 12 egy tucat. Szerintem. Ugyanakkor színészi alázata egy nagy nulla. A véleményem az erről az egészről, hogy ő ugye dolgozott londonban asszem de niro éttermében pincérként,találkozott egy csomó híres emberrel pl. madonnával, látta hogy mekkora súllya van ezen hírességek bármilyen bugyuta kijelentéseinek, és megirigyelve azt előrukkolt ezzel, mert ő most őszinte. Bravo! Igazából nem is ezen kijelentésén akadtam fenn. Hanem mikor közölte, hogy a házasság, meg az hogy 2 ember szereti egymást, meg hogy hűségesek az baromság. Hát én nem tudom, biztos vannak hűtlen emberek, sőt.. de pl. szüleim 38 éve együtt vannak, 35 éve házasok, és érdekes módon hűségesek egymáshoz és szeretik egymást 38 éve. Szóval ha valakit ennyire csak a "dugás"hajt, stb. .. és a hűség hülyeség, egyszerűen csak magyarázza a "bizonyítványát" miért nem tud hűséges lenni. Lehet csak nem volt szerelmes. Szóval ő ezzel az éretségis, és diplomás mizériával saját karrierjében beállt "uborkaszezont" akarta megszűntetni? Hát véleményem szerint igen. De mondom ez csak az Én véleményem.
2013. júl. 27. 16:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!