Hujber Ferenc vásárolta az érettségijét, és még a szakdolgozatot is lemásolta. Mit gondoltok erről?
Annyival letudta, hogy neki mindegy, ha elveszik, már úgyis színész marad.
közokirathamisításért nem jár börtön?:D most komolyan. mit gondoltok erről?
#20-as
A 19-es válasz valahol nagyon a kérdésről szólt. Azt gondolja erről hogy ne ítélkezzünk, hanem előbb a saját portánkon sepregessünk. Nekem is olybá tűnik ezeket a fórumokat olvasgatva, hogy hazánkban a becsület bajnokai vannak, és szigorú erkölcsi mércével mérnek, iszonyúan felháborodik mindenki azon ha valaki csal tanulmányai során, vagy a végzettség megszerzése végett. Csak az a baj hogy hol vannak ezek a becsület bajnokai a valós életben.
szerintem nem szabad általánosítani. rengeteg becsületes ember él az országban, az arányok kérdése persze más tészta.
egyébként az, hogy az egyik ember csal, az még nem menti fel a másikat, attól az is ugyanolyan csaló lesz. attól még, hogy sokan vannak, ez nem lesz természetes, és elfogadott.
én sem viccből jártam heti 60 óra kulimunka mellett levelezőre érettségizni, meg emeltezni. én is be akarok kerülni egyetemre, és igen, inkább szenvedek érte, de akkor meg is fogom becsülni. szóval egy röhej ez az egész.
és egy dolog miatt háborít fel, hogy a színműn óriási a túljelentkezés, és igen, nem a legmérvadóbb az érettségi, viszont egyáltalán nem fair mással szemben ez, mert míg ez a majom nem csinált semmit évekig, képezhette magát, más napi 8 óra gimnáziumi tanóra után esett be a táncterembe/énektanárhoz/akárhova.
Megértettem a válaszodat 19-es, és egyet is értek vele valamilyen szinten, csak éppenséggel nem a kérdésre válaszoltál. Mivel azt bíráltad, hogy mi bírálunk egy embert, és felhívtad rá a figyelmünket, hogy a saját portánkon kéne söprögetnünk, ami nem tartozott teljes mértékig a kérdéshez. Béke. (Ja és egész jó eredményekkel csináltam végig az iskolát, egy elitebb gimiben.)
És engem is az háborít fel ebben az esetben a legjobban, amit a kérdező írt, hogy mások mennyit szenvednek a színművészetiért, míg ő csak úgy megvette apuci pénzén az érettségit és ki tudja még mit és simán bekerült. De a legfelháborítóbb az esetben az, ahogy nyilatkozik erről meg, hogy büszke rá. És lehet, hogy sokunknak vannak ilyesmi titkaink, mégsem dicsekszünk vele, és kezdünk el róla fecsegni a vak világba. Ostobán kezeli ezt a helyzetet, ez a baj.
És nem minden a papír, de én nem akarok olyan orvosnak a szikéje alá befeküdni, akinek nincs meg a biólogia érettségije.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!