Miskolciak! A Herman Ottó Gimnáziumban, a Földes Ferenc Gimnáziumban vagy az Avasi Gimnáziumban jobb a Biosz? Átlagban melyik jobb suli kinézetileg és tanulásilag?
Rálátásom alapján a Földes a legjobb gimnázium Miskolcon, tanári gárda és diákközösség tekintetében, ill. nagyon is az élvonalban jár. Oks, a Herman is, de már nem egy ott tanulótól hallottam, hogy elégedetlenek, nem azt nyújtja a gimi, amiért odamentek.
Kérdésedre válaszolva viszont azt nem tudom, hogy bioszból melyik iskola nyújt többet, jobbat.
Én Hermanos vagyok, nem hallottam volna arról, hogy bármi gond lenne itt, de ez csak az én véleményem...
A tanári karra sem lehet egy rossz szó sem, nem értem ki mond ilyeneket. Én egy Hermanostól sem hallottam hogy nem szeretné az iskolát
Előző vagyok
A Hermanban idén nyílt meg a biológiai labor, rendkívüli felszereltséggel...
A Földes a legjobb a természettudományos tantárgyakban, így a biológiában is. Kitaibel versenyt is földesista nyerte meg tavaly... Emellett OKTV-k stb. Több tanár is tankönyvíró a Földeses tanárgárdában, egyik pl. az ofőm is...
Avasiban gyenge a biosz tagozat, a Hermanban viszont erős, de én a Földest ajánlom ;) Mivel a Hermanban a nyelveket nyomják nagyon, és ők nem csináltam AJTP tagozatot, csa ezért vannak ott az országos lista élén..
A Földesben a tanulás mellett nagyon jó a diákközösség is meg a programok is ;)
Amúgy nyilván aki Földeses az a Hermant szarozza és a Földest isteníti és ugyan ez van a Hermannál,nagyon nagy már a rivalizálás.
Én Hermanos vagyok már 2. éve és csak jókat tudok mondani az iskoláról.Sok helyen olvastam,hogy vannak drogosok..NINCSENEK DROGOSOK és ezzel le is zártam ezt a hülye pletykát.A közösség nagyon jó és legalább olyan összetartó mint a Földesé,sőt..Az idén már terveznek Herman diákbált illetve tehetségi vetélkedőt és nagy rá az érdeklődők száma,úgyhogy az is lesz.Emellett legalább ugyan annyi kitűnő versenyeredményünk van.Azt aláírom,hogy matekban a Földes erősebb,de az összes többi tantárgyat viszi a Herman (biológia,kémia,fizika,nyelvek).Na és a sporteredmények is a Hermannak a legjobbak.
A bekerülés is nehezebb a Hermanba (70 pont alatt nagyon ritka akit felvesznek).
Tehát szerintem a HOG sokkal jobb mint a Földes;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!