én is estire jártam, ráadásul alapítványi suliba. ott kapásból meghúzták matekból az osztály háromnegyedét 12. év végén, mert nem lett jó a kisérettségi. az a maradék meg le tudott érettségizni diktálgatás nélkül, köztük én is, nem is szarul.
az, hogy te találkoztál egy ilyen nyomorulttal, még nem jelent semmit.
2013. júl. 9. 22:29
13/31 anonim válasza:
nem azt írtam hogy minden "alapítványi esti gimi" ilyen..de vannak szép számmal..erre kellett rádöbbennem..
2013. júl. 9. 22:33
14/31 anonim válasza:
Hogy egy alávaló erkölcstelen nímand. Függetlenül attól, hogy mennyire jó színész.
Természetesen megvárta az elévülési határidőt, mert csak erkölcstelen, de nem hülye. Így elég csekély az esélye, hogy börtönbe küldje valaki, noha köztörvényes.
2013. júl. 10. 00:42
15/31 anonim válasza:
meglepő ez??? a legtöbb diák ezt csinálta 10-20 évvel ezelőtt...és sokan a mai napig is... én olyat is ismerek, aki köztársasági érdemrendes volt azaz kitűnő, mégis lebukott szemináriumi doga másolással.... persze lediplomázott.. olyanokat is ismerek dögivel, aki ugyanazon a vizsgán, amire én mentem, beadták az otthon kidolgozott tételeket, mert valahonnét tudták a kérdéseket... én a magam részéről ejtek rá, ki-hogy apellált,,,nem nekem lesz hiányérzetem a tudásommal kapcsolatban. szóval nagyon sok ember puskázott, másolt, bérvizsgázott vagy egyéb módon csalt ebben az országban. ilyen alapon mindenkinek el lehetne venni a papírjait ezért vagy azért. a másolást, mint "bűnt" még nem hiszem, hogy sokan tini aggyal felmérik ... mondjuk a hamisítás már tényleg más kategória meg a vétel is. amúgy a közokirat hamisítás vádja az álérettségije miatt állt fenn, 5 év alatt évül el a cselekmény. ha elveszik a főiskolai diplomáját, nem konkrétan a plagizálás miatt lesz, hanem emiatt.
2013. júl. 10. 20:18
16/31 anonim válasza:
Én nem lepődtem meg, a csávónak egy deka esze sincs, ez simán lejön azokból, amiket nyilatkozni szokott. A baj, hogy még büszke is rá.
2013. júl. 10. 20:25
17/31 anonim válasza:
egyébként még azt megjegyzem, hogy ez a b@nkó csak szerepelni akart szerintem, mert nincs elege a képernyőn. szerintem, ha nem szólal meg, ez a dolog soha ki nem derül..
2013. júl. 10. 20:28
18/31 anonim válasza:
Nem sok szerepére, alakítására emlékszem ami igazán kiemelkedő lett volna, szóval ha van érvényes érettségije+diplomája, ha nincs, egy gyenge-közepes "színészecskének" tartom, alázat benne meg semmi. Nagyon beképzelt, csak nem tudom mire. Antipatikus köcsög.
2013. júl. 14. 18:03
19/31 anonim válasza:
egyébként hozzáteszem, hogy ebben az országban ez egész társadalom játssza az erkölcscsőszt, miközben mindenkinek a múltjában lehetne találni oda nem illő, erkölcsileg-etikailag kifogásolható dolgokat...és ezért mások felett ítélkezni nem nagyon lenne senkinek sem alapja... legalábbis a többségnek biztos nem, mert hamar kiderülne róluk, hogy ők sem tökéletesek. semmivel sem kevésbé elítélendő a k@@rválkodás, drogozás, gruppenszexelés, mint a hamasítás vagy szakdolgozat másolása... :D erre csak úgy felhívnám a sok "tökéletes és makulátlan" ember figyelmét! :D csak ha magunkról van szó, nehezen tudunk elvonatkoztatni, nemde?! :D
2013. júl. 14. 23:08
20/31 anonim válasza:
19-es: Tök jó, hogy a kérdésre válaszoltál.
Kérdező:É n nem láttam túl sok alakítását Hujbernek, de amit láttam az nem igazán fogott meg. Tényleg nem valami kiemelkedő színész szerintem. Egyébként csak szerepelni akar. Ha én színház igazgató lennék fel nem venném, sőt... Nem hiszem, hogy olyan nehéz lett volna neki összekaparnia egy 2-est.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!