Diákmunkából meg lehet élni?
Figyelt kérdés
Egyetem mellett, ha dolgozok abból szerintetek meg lehet élni? Tapasztalatok?2013. jún. 27. 14:06
1/3 anonim válasza:
Diákmunkán kapsz órabérbe nettó 450-550 Ft-ot, ahogy rendes munkánál is kb. ennyit fogsz kapni. Azt meg te tudod, hogy fizetős képzésen vagy-e, albérletbe vagy koleszba, mennyi a vonatjegy, mennyi időd van egyetem mellett...
2/3 anonim válasza:
Meg lehet élni, de nem könnyű. Én éjszakás műszakban dolgozom, és mindennnap van olyan előadás/gyakorlat amin meg kellett jelenni, szóval eléggé fárasztó és stresszes így együtt a kettő. Nagyon be kell osztani az időt, hogy mellette jusson idő tanulásra/szórakozásra/miegyébre.
3/3 anonim válasza:
"ahogy rendes munkánál is kb. ennyit fogsz kapni" - Hát azért nem mindenhol 450-550 az órabér.
Neccesen, de ha nehéz szakra mész, akkor nem is biztos, hogy megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!