Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hogyan zajlik az informatika...

Hogyan zajlik az informatika szóbeli érettségi?

Figyelt kérdés

Előrehozott, középszintű. A gyakorlatim 79%-os lett, 95 pontos a 120ból.

Elvileg szóbelin 30 pontból legalább 25öt kéne szereznem az ötöshöz.

Na de hogyan zajlik a vizsga maga? Mennyi idő van kidolgozni a tételt, illetve mit lehet használni kidolgozás közben? Fejből kell írni mindent?

2013. jún. 25. 19:34
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Egyébként pedig nem választás kérdése volt. Az egész osztály előrehozottan csinálja.
2013. jún. 26. 13:32
 12/18 A kérdező kommentje:

Na... megvolt ma :D

Hálózatos, hálózati jogosultságos, adatbiztonságos tételt húztam :D Voltak vagy 5en előttem és elég rendesen elhúzták az időt, úgyhogy szerintem kb. 1 órán át írtam a jegyzetem. Igazából nem is jegyzet lett hanem leírtam mindent, amit tudtam.

Aztán felelésnél alig néztem rá, csak néha, tök egyszerűen jöttek a dolgok fejből :) A dolgok nagy részét tudtam, csak a végén volt egy kis bizonytalanság... Szerintem meglesz az ötös :) Holnap kiderül az eredményhirdetésen.

2013. jún. 27. 21:21
 13/18 anonim ***** válasza:
Na jól van, így is kell vizsgázni!
2013. jún. 27. 21:26
 14/18 A kérdező kommentje:
Na meg is vannak az eredmények :D A szóbelim 100%-os lett... így megvan az ötös :)
2013. jún. 28. 15:00
 15/18 anonim ***** válasza:

Na, ügyes vagy.:) Gratulálok.

Sosem értettem, hogy a szóbeliknél milyen szempont alapján szoktak pontozni. Most ott vagy tudod, vagy nem.:D

2013. jún. 28. 23:36
 16/18 anonim ***** válasza:
Utolsó: pedig nem olyan nehéz utánajárni. Itt a vizsgaleírás oszlopban minden tantárgyhoz le vannak írva a pontozási szempontok: [link]
2013. jún. 29. 06:57
 17/18 anonim ***** válasza:
Ez érdekes volt, köszönöm, hogy belinkelted, nem gondoltam, hogy felraktál internetre..:)
2013. jún. 30. 00:07
 18/18 A kérdező kommentje:
Mi is megkaptuk anno ilyen osztályozólapon a szempontokat, így nekem ez nem volt ismeretlen. De úgy néz ki minden szempontból megfeleltem, pedig aggódtam, hogy előadásmódban lesz gond.
2013. jún. 30. 00:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!