Melyik iskola az?
Figyelt kérdés
Nemsokára kijárom az általános iskolát, arra gondoltam, hogy hegesztő leszek. Melyik iskolába veszik fel a hegesztőket, és miből kell jól teljesítenem még a nyolcadik évemben?2013. jún. 24. 22:38
1/5 anonim válasza:
Megkérdezhetem miért hegesztő? Elég kemény munka akár 50 fokba is hegeszteni mondjuk magasban. Idős korodra tönkremegy a szemed, ízületeid stb. Ha a műszaki vonal érdekel inkább gyúrj vmi egyetemre, elárulom hogy csupán 2 érettségi tantárgynak kell jónak lennie amit a felvételin néznek nem kell strébernek lenni.
2/5 anonim válasza:
Egy hegesztői szakképesítéssel bőven tud rengeteget keresni, és vitatható az, hogy például az irodakukacok a gép előtt eltöltött tizenakárhány órával mennyi károsodást szenvednek.
3/5 anonim válasza:
Nem is azt mondtam, hogy bróker legyen hanem műszaki jellegű felsőoktatásba menjen. -.-
4/5 anonim válasza:
Az általános iskola nem nehéz, szóval simán tudsz mindenből minimum egy hármast összekaparni, esetleg négyest. Meg ha érdekel, hogy mik a tantárgyi követelmények a felvételhez, akkor keresd fel azt a szakiskolát, ahol tanulni akarod a hegesztést.
5/5 A kérdező kommentje:
Hát azért szeretnék hegesztő lenni, mert az úgy illik hozzám, vagy nem tudom. :D
Itthon is szoktam néha-néha hegesztgetni és elég jól megy, tudom, ha majd egyszer hegesztő leszek ( ha leszek. :D ) akkor nem ilyen kis vasakat kell hegesztgetni. :D
A hármas az még menne úgy ahogy, a négyessel már kis gondok lennének, de az is menne szerintem ha nagyon akarnám. :D
Most leszek nyolcadikos, megpróbálom összeszedni magamat a nyolcadik félévében. Viszont nem találom azt az iskolát amelyikben hegesztőket keresnek, ötlet?
Köszönöm szépen az eddigi hozzászólásokat. :)
2013. jún. 26. 11:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!