Beiratkozáshoz szülő? (gimnázium)
A könyveket szerintem augusztus közepétől lehet átvenni és akkor kell fizetni érte. Legalább is a legtöbb iskolába így van. Szerintem ha lesz külön szakmai tantárgyad, maximum arra kell külön fizetned a könyvért vagy a segédanyagokért ami megrendelésre megy mert mondjuk nem kötelező de nem árt ha van olyanod. A diákot tudtommal akkor kell intézned de az okmányirodás program lesz már tavaly óta az. Én már nem vagyok iskolás de tavaly amikor mentem személyit csináltatni meg utána a forgalmimat lecserélni akkor 3 órát vártam a soromra mire sorra kerültem mert a diákoknak ott kellett intézniük a diák igazolványukat. Arról nem is beszélve hogy amikor a személyimért mentem akkor olyan sokan téptek már számot hogy nekem nem maradt pedig csak fél órával nyitás után mentem!
Na ez a vicc, szóval erre készülj fel hogy lesz ilyen program.... Reggeled és a délelőttöd tuti rámegy majd.
Beiratkozásnál pedig tudtommal nem feltétlen kell a szülőnek ott lennie, persze van amit neki kell aláírni, ezt így már nem tudom pontosan, de ha megmondod hogy nem ér rá, akkor vagy oda adják a papírt és írasd alá aztán vidd vissza, vagy később kell bemennie, vagy adhat meghatalmazást rá, egyik felnőttnek mondjuk a testvérének vagy szomszédnak vagy fene tudja, de ezt így nem tudom pontosan.
Én mondjuk szabit vettem volna ki helyébe erre a napra, anno anyám is már 1 hónapja betelefonált hogy tudja mikor van ez hogy szabira tudjon menni pontosan emiatt.
De mindegy szerintem hívjátok fel az iskolát, ha nem más akkor a portás biztos tud valami választ adni erre hogy ilyenkor mi a teendő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!